Новини

11 Липня, 2022 р., 13:26
зібрала підбірку держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували. Для авто
07 Липня, 2022 р., 09:26
І. При загрозі ураження стрілецькою зброєю
07 Липня, 2022 р., 09:24
Попри вимушену евакуацію за кордон, українці не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для працівників, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.
05 Липня, 2022 р., 11:22
З 01 липня 2022 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 481 гривні до 2 600 гривень.
01 Липня, 2022 р., 10:15
З метою привернення уваги до населення доводиться сигнал оповіщення „УВАГА ВСІМ!” шляхом включення електричних сирен, які дублюються протяжними гудками інших звукових пристроїв суб’єктів господарювання та транспортних засобів. Почувши сигнал „ПОВІТРЯНА ТРИВОГА”, необхідно:
17 Червня, 2022 р., 14:20
Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді. Вона вже тут, до речі. Для оподаткування фізичних осіб: ? реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН) 
15 Червня, 2022 р., 17:01
Увага! Звертаємось до керівників суб’єктів господарювання, у власності або користуванні яких є об’єкти підвищеної небезпеки, а також тих, які планують експлуатувати об’єкти підвищеної небезпеки. 
08 Червня, 2022 р., 11:33
Маєте бізнес або плануєте відкривати? На Гіді є низка потрібних для вас держпослуг, що будуть актуальні під час війни. Добірка — нижче. Для ФОП:
06 Червня, 2022 р., 10:34
Державна служба якості освіти спільно з ініціативою «Система забезпечення якості освіти», створили вебсайт про шкільну освіту дітей, які вимушено покинули Україну. Ресурс містить опис системи освіти України, базу українських навчальних програм англійською мовою та відповіді українською на поширені запитання батьків дітей. Сайт refugee-ed.sqe.gov.ua є джерелом інформації про українську систему шкільної освіти для представників урядів країн, куди вимушено були переміщені українські діти, а також для їхніх батьків. Деталі: https://sqe.gov.ua/v-ukraini-stvorili-vebsayt-pro-shkiln/
02 Червня, 2022 р., 10:52
Через війну багато українців втратили свою роботу. Держава підтримує безробітних та роботодавців, що готові взяти на роботу переселенців. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень