Новини

10 Лютого, 2022 р., 10:39
Співробітники ДСНС продовжують проводити відпрацювання з населенням у приватному житловому секторі аби запобігти виникненню пожеж та загибелі людей.
10 Лютого, 2022 р., 10:36
Бустерна доза - доза, яка вводяться з метою посилення, імунної відповіді/ефективності вакцини, що згасає з плином часу.
10 Лютого, 2022 р., 10:31
Яку вакцину отримують українці?
10 Лютого, 2022 р., 10:26
Цифрова трансформація регіонів  один з основних напрямів Мінцифри та важлива складова трансформації України. Мінцифри зацікавлена в пришвидшенні темпів цифрових трансформацій у містах, селах, громадах, а також прагне, щоб про цифрові перемоги регіонів знала вся країна.
10 Лютого, 2022 р., 10:15
Маємо цікаву пропозицію для тих, хто сортує пластик: дати йому друге життя та отримати за це стильний подарунок. Міндовкілля спільно з проєктом #EU4EMBLAS та Zero Waste School Херсон оголошує кольоровий і екологічний конкурс «Соня дарує «час» для еко-звичок».
10 Лютого, 2022 р., 10:13
Понад 3 мільйони українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному упродовж минулого року. ФССУ профінансував для них більше 5 мільйонів листків непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату.
10 Лютого, 2022 р., 10:01
У рамках реалізації Швейцарсько - Українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти»  Валерій Білокінь провів урок «Навчаємось жити в громаді» для учнів восьмих класів Мачухівського НВК. Очільник громади розповів про історію, сьогодення та перспективи розвитку громади. За його словами Мачухівська ТГ унікальна за своїм розташуванням. Наразі, у трьох  районах, вона об’єднує пять сільських рад, до складу яких входить 27 населених пунктів.  А саме: з Полтавського району Мачухівська сільська рада, у підпорядкуванні якої вісім сіл, Калашниківська сільська рада та підпорядковані їй дев'ять сіл, Судіївська сільська рада з підпорядкованим селом Шевченки, а також сільська рада села Полузір'я Новосанжарського району з селами Бондури та Дмитренки. Також до громади увійшла і сільська рада Плоского Решетилівського району з підпорядкованими п'ятьма селами.
09 Лютого, 2022 р., 15:25
Чи дозволено ФОП – платникам  єдиного податку  другої – четвертої груп проводити розрахункові операції без застосування РРО та/або ПРРО при здійсненні роздрібної торгівлі на території села, при дотримані певних умов?
09 Лютого, 2022 р., 15:19
Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» оприлюднив нові рейтинги територіальних громад України. Мачухівська ТГ, у порівнянні із роком попереднім, піднялася майже на 20 пунктів, і зараз посідає 84 місце.  
09 Лютого, 2022 р., 15:18
      Відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платник податку має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень