Новини

03 Лютого, 2022 р., 10:24
Міністерство цифрової трансформації України спільно з Державною установою „Офіс з розвитку підприємництва та експорту” за підтримки Програми USAID „Конкурентоспроможна економіка Україні” запрошує представників підприємств малого та середнього бізнесу (МСП) отримати додаткові можливості для посилення власного бізнесу та виходу на нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсі OnFrontiers.
03 Лютого, 2022 р., 09:44
У межах бюджету Програми медичних гарантій-2022 передбачено понад 26 млрд грн на первинну медичну допомогу, що на 6 млрд більше ніж у 2021 році.
03 Лютого, 2022 р., 09:35
Створений за ініціативи першої леді Олени Зеленської, «Довідник безбар’єрності» відтепер доступний українською жестовою мовою з аудіодискрипцією. Переглянути його можна українською та англійською мовою за посиланням: https://bf.in.ua. Це — гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. 
03 Лютого, 2022 р., 09:08
Жителі Полтавської області можуть відслідкувати рух автобусів на приміських і міжміських маршрутах. Це можна зробити за допомогою мобільного додатку або офіційного вебсайту «EasyWay», повідомив т.в.о голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін.
03 Лютого, 2022 р., 09:05
Крім стандартних цілей на спорт, кіно, театри, подорожі, кошти програми єПідтримка можна буде витрачати на освітні курси, шкільне приладдя та канцелярські вироби. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 2 лютого.
03 Лютого, 2022 р., 09:02
Уряд розподілив субвенцію з держбюджету на реалізацію проєктів у рамках «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Йдеться про понад 1,17 млрд грн на проєкти з відновлення соціальної інфраструктури у дев’яти областях. Відповідне рішення схвалено на засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.
03 Лютого, 2022 р., 08:59
Про це розповів перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький. Він додав, що основним критерієм отримання кредиту є прозора фінансова діяльність, сплачені податки, офіційна звітність, відсутність боргів.
03 Лютого, 2022 р., 08:59
Переможець Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України. Сталий розвиток» отримає 100 тис. грн на реалізацію проєкту розвитку сільських територій.
03 Лютого, 2022 р., 08:49
 Для пацієнтів передбачено 38 пакетів медичних послуг.
02 Лютого, 2022 р., 09:32
Працівники комунального підприємства «Дружба» Мачухівської сільської ради продовжують проводити планові ремонти вуличного освітлення в селах громади. 1 лютого вони працювали в селі Судіївка. Перевірили роботу трансформаторів та замінили непрацюючі лампи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень