Новини

08 Грудня, 2022 р., 14:23
З 01 грудня 2022 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 600 грн до 2 684 гривень.
08 Грудня, 2022 р., 14:21
Попри вимушену евакуацію за кордон, українські працівники не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для застрахованих осіб, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.
02 Грудня, 2022 р., 15:41
З метою сприяння розшуку дітей, які зникли безвісти, були незаконно переміщені або депортовані до російської федерації чи інших країн, у тісній співпраці з проєктом уряду Канади "Супровід урядових реформ в Україні", за участю Генерального Прокурора України, МВС України, Нацполіції України, Національного інформаційного бюро та міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України проводяться заходи інформаційної кампанії "ДІТИ ВІЙНИ".
30 Листопада, 2022 р., 13:13
Шановні жителі громади!!!
23 Листопада, 2022 р., 10:24
Організація з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) та Thomson Reuters з гордістю співпрацюють у кампанії «Будьте в безпеці», щоб надати життєво важливу інформацію та поради, які допоможуть українцям зрозуміти ризики торгівлі людьми і шляхи отримання допомоги.
23 Листопада, 2022 р., 10:21
Навіть під час воєнного стану щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві продовжують виплачуватись Фондом соціального страхування України вчасно та в повному обсязі. Страхові виплати фінансувались вчасно навіть під час активних бойових дій і для потерпілих, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях.
21 Листопада, 2022 р., 14:09
За час війни Фонд соціального страхування України виплатив 10 млрд грн лікарняних і декретних допомог
18 Листопада, 2022 р., 13:55
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України  у режимі онлайн та офлайн щодо: - роз’яснення можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на підконтрольну Уряду України територію;  - отримання свідоцтва про народження дитини в умовах воєнного стану або його легалізації, якщо документ отриманий на непідконтрольній території;  - встановлення контакту з дитиною, яку вивіз один із батьків за кордон;  - заповнення форми розшуку дитини або заявки на отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни; - інші питання, пов’язані з порушеннями прав людини.
17 Листопада, 2022 р., 16:48
Внаслідок бойових дій постраждали 702 працівники, 214 з них загинули

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень