Новини

18 Січня, 2023 р., 13:29
При оформленні спадкових прав нерідко виникає ситуація, коли спадкоємець, який має право на спадкування чи за законом, чи за заповітом, помирає протягом шести місяців після відкриття спадщини. Або коли сам власник пережив родичів, яким би перейшло його майно, скажімо, батьки пережили дітей, однак у останніх були свої діти, які ще живі.
13 Січня, 2023 р., 09:28
Виконавчий комітет Мачухівської ради проводить попередній запис осіб, що виявили бажання працювати на суспільно-корисних роботах у межах територіальної громади по спеціальності: Підсобний робітник.
13 Січня, 2023 р., 09:22
З метою допомоги українцям посилити цифрові навички, щоб потужніше проявляти себе в професії, швидше навчатися, легше спілкуватися з рідними на відстані, а також бути в безпеці онлайн реалізується проєкт Дія.Цифрова освіта який охоплює національну платформу з розвитку цифрових навичок Дія.Цифрова освіта з понад 90 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу збільш ніж 400  партнерських офлайн-хабів цифрової освіти у Полтавській області.
06 Січня, 2023 р., 09:07
За ініціативи сільського голови Білоконя В.В. та депутатського корпусу  прийнято рішення, щодо забезпечення компенсаційними коштами військовослужбовців Збройних Сил України, пільгових категорій громадян, внутрішньо переміщеним особам для оплати за опалення та придбання твердого палива в сумі 3000 грн. на одне домогосподарство.
06 Січня, 2023 р., 08:55
У зв’язку із необхідністю швидко підлаштовуватись під цьогорічні обставини, трудове законодавство суттєво змінилось у 2022 році. Починаючи з особливих правил, запроваджених виключно на час дії воєнного стану і до глобальних змін, які не мають строку дії, — все це суттєво вплинуло як на ринок праці, так і на необхідність підприємств пристосовуватись до нового регулювання. Попри це, більшість змін все ж позитивно вплинули на обов’язки роботодавців у певній мірі спрощуючи чи осучаснюючи їх. Отже, перейдемо до найголовніших змін та згадаємо чого вони стосувались.
06 Січня, 2023 р., 08:54
11 грудня 2022 року набрав чинності Закон України від 16 листопада 2022 року № 2759-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії мобінгу (цькуванню)».
04 Січня, 2023 р., 10:40
З 01 січня 2023 року Фонд соціального страхування України передав свої завдання та функції до Пенсійного фонду – відтепер саме ПФУ є уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. ФССУ перебуває в процесі припинення.
30 Грудня, 2022 р., 09:12
Сьогодні Фондом соціального страхування України було погашено заборгованість з виплати допомог по тимчасовій втраті працездатності і по вагітності та пологах. Виплати вчасно та в повному обсязі здійснюються на всій території України, де це можливо в умовах воєнного стану і бойових дій.
28 Грудня, 2022 р., 09:13
Я, Валентина Жила, обрана депутаткою 6 округу Мачухівської громади від партії «Слуга Народу». Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою діяльність за звітний період. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень