Новини

05 Грудня, 2023 р., 14:36
Незадекларована праця - це не тільки порушення закону, а й втрата прав і гарантій для працівників.
05 Грудня, 2023 р., 09:15
5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році. Волонтери – це добровольці, які без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.
05 Грудня, 2023 р., 08:51
Державна податкова служба України звертає увагу платників податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати реєстратори розрахункових операцій або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах.
04 Грудня, 2023 р., 19:41
Шановні мешканці територіальної громади. Державна служба України з питань праці та її територіальні органи у період з 01.12.2023 по 31.12.2023 року проводять інформаційну кампанію «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків. В рамках даного проекту будуть розміщуватися інформаційні матеріали, що допоможуть краще усвідомити масштаби проблеми «тіньової» зайнятості в нашому суспільстві. Посилання на офіційні сторінки Державної служби України з питань праці https://www.facebook.com/poltava.dsph;
24 Листопада, 2023 р., 11:51
Фахівці управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Полтавській області на постійній основі проводять інформаційно – роз’яснювальну роботу із платниками податків щодо порядку та особливостей реєстрації РРО/ПРРО.
21 Листопада, 2023 р., 10:27
Щороку 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Його встановлено на честь Помаранчевої революції та Революції Гідності.
21 Листопада, 2023 р., 08:09
Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що Державна податкова служба України проводить Щорічне дослідження з оцінки задоволеності бізнесу рівнем обслуговування податкових органів.
20 Листопада, 2023 р., 15:33
ШАНОВНІ ЗЕМЛЕВЛАСНИКИ ТА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІ МАЧУХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ!
19 Листопада, 2023 р., 18:04
З переліком освітніх програм для організації навчання можна ознайомитись на сайті державного центру зайнятості (dcz.gov.ua в закладці навчання) або звернувшись до Новосанжарського управління Полтавської філії Полтавського обласного центру зайнятості за адресою: смт.Нові Санжари вул.Пролетарська, 2в або за телефоном 0631183028.  Подати заявку на навчання онлайн  Консультації та допомога від служби зайнятості: знайдіть найближчий центр зайнятості на  або в    контакт-центр Державної служби зайнятості:      +380 800 600 288   Постанова КМУ "Про реалізацію експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості"   Заява про направлення на професійне навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.  Заява про надання компенсації витрат на проїзд до місця проходження професійного навчання та у зворотному напрямку у період професійного навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.   Перелік ліцензованих професій для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни   Освітні програми для організації навчання для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни  
17 Листопада, 2023 р., 14:20
Уряд своєю постановою від 22.08.2023 за № 887 «Про внесення змін до Порядку надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України» зменшив кількість документів, які слід подати для набуття статусу учасника бойових дій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень