Новини

31 Січня, 2024 р., 14:45
означає забезпечення її безбідної старості. Однак у зв’язку з відсутністю часу та каверзності законодавства іноді нелегко зрозуміти й усвідомити, куди й коли звертатися з метою оформлення пенсії, які документи потрібні для цього, й на що в кінцевому результаті можна розраховувати.
24 Січня, 2024 р., 15:31
За ініціативи Полтавської обласної військової адміністрації, на базі спортивно-видовищного комплексу "Акваарена" (М.Полтава, вул. Петра Юрченка, 1а) для військовослужбовців, ветеранів війни, запроваджено соціальні години для безкоштовного тренування та занять спортом.
24 Січня, 2024 р., 15:21
Дія.Освіта для ветеранів
23 Січня, 2024 р., 13:28
Благоустрій – це не тільки візитна картка кожного населеного пункту, а й один із показників рівня участі громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального обслуговування населеного пункту.
22 Січня, 2024 р., 10:16
У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що тримаючи вектор на поліпшення якості та умов надання послуг платникам, Державна податкова служба України продовжує перетворення на цифровий сервісний орган. Внаслідок оновлення і модернізації програмно-апаратного комплексу Контакт-центру ДПС запроваджено дистанційний запис для отримання послуг в Центрах обслуговування платників (далі – ЦОП) – електронну чергу.
18 Січня, 2024 р., 10:17
У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що з початку 2023 року представники бізнесу Полтавщини зареєстрували 9 682 програмних реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) та  3 935 класичних реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень