Новини

26 Грудня, 2023 р., 11:17
Найменше порушення правил може призвести до трагедії з людськими жертвами — вибуху, пожежі, отруєння та руйнування. Дбайте про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких, дотримуйтеся правил безпеки! У разі пожежі негайно телефлнуйте 101! Полтавське РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області.
26 Грудня, 2023 р., 11:15
Пам’ятайте! Чадний газ непомітний для зору, абсолютно невідчутний і здатен призвести до біди за лічені хвилини. Зазвичай під його дією людина втрачає свідомість, може отруїтись і, навіть, померти.
26 Грудня, 2023 р., 08:37
Головне управління ДПС у Полтавській області звертає увагу платників податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати реєстратори розрахункових операцій або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах.
22 Грудня, 2023 р., 10:57
Гранти – це фінансова підтримка, надана міжнародними організаціями, фондами, урядами нашої та інших країн. Їх головна перевага полягає в тому, що ці кошти не потрібно повертати (за умови дотримання оголошених грантодавцями чи розпорядниками коштів умов), і вони можуть бути використані для конкретних проєктів або цілей, пов’язаних з відновленням регіонів. Наразі в країні діє багато програм підримки для підприємців тож вашій увазі представлені корисні посилання та презентація з грантовими програмами.   
22 Грудня, 2023 р., 10:22
Податківці Полтавщини здійснили перевірку суб’єкта господарювання, який перебуває на податковому обліку в Головному управлінні ДПС у Полтавській області та здійснює роздрібну торгівлю продуктами харчування в магазині у м. Горішні Плавні. В результаті проведеного аналізу інформації щодо вищезазначеного підприємця, було з’ясовано, що ФОП перебуває на спрощеній системі оподаткування, здійснює торгівельну діяльність у двох магазинах, проте зареєстрував лише один РРО.
19 Грудня, 2023 р., 10:51
У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що станом на 1 грудня 2023 року зареєстровано 13 562 програмних реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) та  9 189 класичних реєстраторів розрахункових операцій (РРО).
11 Грудня, 2023 р., 09:59
Взаємодія з кривдником може ставити під загрозу вашу особисту безпеку. Натомість працівники поліції підготовлені, щоби втрутитися в ситуацію насильства, його зупинити та допомогти постраждалій людин
10 Грудня, 2023 р., 16:12
Протоколи засідання жюрі ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень