Новини

09 Листопада, 2023 р., 16:20
Касовий апарат, або реєстратор розрахункових операцій (РРО) – це електронний пристрій, який фіксує продаж товарів чи послуг, та передає відповідну інформацію до фіскальних органів. РРО можуть бути апаратними (звичайний касовий апарат) та програмними (спеціальна програма яка встановлюється на смартфон, планшет, чи комп’ютер). Зручність останнього полягає у тому, що для його використання не потрібно придбавати спеціального обладнання.
09 Листопада, 2023 р., 09:15
Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України  за посиланням  https://www.tax.gov.ua/  розміщений сервіс  «Загальнодоступний інформаційно довідковий ресурс» (ЗІР).  Його робота направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією у вигляді відповідей на запитання із понад 37 напрямків, зокрема: ставки податків; глосарії та довідники; щоденна підбірка відповідей на двадцять актуальних запитань; податковий календар, який містить систематизовану інформацію про терміни сплати податків і зборів, платежів, подання звітності до органів ДПС; зміни в податковому законодавстві, з можливістю підписки на отримання таких змін на електронну адресу та інше.
07 Листопада, 2023 р., 11:13
Під час воєнного стану в умовах загальної мобілізації усі військовозобов’язані мають пройти медичну комісію. Саме військово-лікарська комісія визначає придатна людина до проходження військової служби чи ні.
06 Листопада, 2023 р., 15:47
Головне управління ДПС у Полтавській області  інформує.  Державна податкова служба України надала рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами.
03 Листопада, 2023 р., 14:29
Філія «Полтавське лісове господарство» ДП «ЛІСИ УКРАІНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров’яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періода 2023/2024 років  інформуємо щодо можливості реалізації  деревини дров’яної НВ для потреб територіальної  громади:
02 Листопада, 2023 р., 11:28
Працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області продовжуються заходи з виявлення порушень при продажу товарів через мережу Інтернет.
30 Жовтня, 2023 р., 16:32
Соціальний проєкт ENG for UARMY запустив YouTube-канал “Армійська англійська” для українських військових із навчання військової англійської відповідно до мовних стандартів НАТО (STANAG 6001). Проєкт створено групою волонтерів на чолі з викладачкою Оленою Чекрижовою та підтримано Посольством США в Україні.
24 Жовтня, 2023 р., 10:16
Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що в умовах воєнного стану надзвичайно важливим є оперативне, належне та безперервне наповнення місцевих бюджетів із метою забезпечення ефективного функціонування бюджетної сфери та реалізації життєво необхідних потреб мешканців територіальних громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень