Новини

26 Березня, 2021 р., 10:43
У зв’язку з різким погіршенням епідемічної ситуації на території Мачухівської об’єднаної територіальної громади та з метою вжиття необхідних додаткових заходів для відвернення загрози корона вірусної інфекції, запроваджено додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, а саме:
24 Березня, 2021 р., 13:37
Увага! Доводимо до відома розпорядження сільського  голови "Про заходи щодо запобігання поширення на території Мачухівської сільської ради гострої распіраторної хвороби COVID-19". З текстом розпорядження можна ознайомитись за посиланням.
22 Березня, 2021 р., 13:26
УВАГА! Оголошено  конкурс на визначення опорного закладу Мачухівської сільської ради  у два етапи :
18 Березня, 2021 р., 11:33
У Комітеті Верховної Ради України з питань енергетики та житлово- комунальних послуг в межах компетенції розглянуто  звернення Мачухівської сільської ради до Верховної Ради України щодо, у тому числі, законодавчих пропозицій по врегулюванню питань тарифоутворення на електричну енергію і побутовий газ для населення.
17 Березня, 2021 р., 10:07
25 Лютого, 2021 р., 11:16
Завдяки газовидобувникам у Мачухівській ОТГ відремонтували головні дороги, удосконалили соціальну інфраструктуру, комунальну сферу та благоустрій. Участь у конкурсі мініґрантів «Громада своїми руками» дозволила реалізувати чотири масштабних проєкти для комфортного проживання у селах.
10 Лютого, 2021 р., 15:19
У2021 р. домогосподарства зможуть отримати 35% відшкодування за «теплим кредитом» на розумні лічильники електроенергії, електроакумулятори та зарядки для електрокарів.
18 Січня, 2021 р., 14:42
Виконавчий комітет Мачухівської сільської ради звернувся до Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості зростання цін на постачання і розподіл електроенергії та природного газу. В умовах тривалого карантину та економічної кризи, зростання безробіття та рівня бідності населення здійснювати підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги є неприйнятним кроком. 
18 Січня, 2021 р., 10:31
ДТЕК Нафтогаз сприяє розвитку громад Полтавщини. Компанія допомагає волонтерам, які прагнуть покращити життя у своїх громадах. Завдяки реалізації конкурсу мінігрантів «Громада своїми руками» на території Мачухівської ОТГ компанія допомогла ініціативним мешканцям реалізувати свої проєкти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень