Новини

15 Вересня, 2021 р., 11:43
16 вересня в приміщенні Мачухівської сільської ради відбудеться друге засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти Мачухівської територіальної громади. На засіданні будуть відпрацьовані такі питання, як сильні та слабкі сторони освіти в громаді, а також - бачення. Крім того, будуть обговорені перші результати дослідження та анкетування.
15 Вересня, 2021 р., 08:57
Полтавська ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що відповідно до п.п. 6.1 п. 6 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) для цілей підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) – це декларація, в якій відображається така інформація (дані):
15 Вересня, 2021 р., 08:52
            Полтавська ДПІ Головного управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що відповідно до п. 12 підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – Кодекс) у разі несплати або сплати в неповному обсязі суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування, зазначеної в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, у встановлений цим підрозділом строк одноразова (спеціальна) добровільна декларація вважається неподаною та на декларанта не поширюються передбачені цим підрозділом державні гарантії та звільнення від відповідальності.          Разом з тим, відповідно підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ Кодексу декларант, який має намір скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням щодо належних йому активів фізичної особи, протягом визначеного цим підрозділом періоду одноразового (спеціального) добровільного декларування має право добровільно подати до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, одноразову (спеціальну) добровільну декларацію в порядку та за формою, встановленими центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.
02 Вересня, 2021 р., 16:40
Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що Постановою Правлінням Національного банку України від 05 серпня 2021 року № 83 затверджено Положення про порядок відкриття та ведення поточних рахунків із спеціальним режимом використання в національній та іноземних валютах, банківських металах для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування. Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу  «InfoTAX»   https://t.me/infoTAXbot Більше інформації на офіційних сторінках у соціальній мережі Фейсбук: Державна податкова служба України            https://www.facebook.com/TaxUkraine та  ДПС у Полтавській області  https://www.facebook.com/tax.poltava/ Підписуйтесь на канали інформування ДПС Телеграм https://t.me/tax_gov_ua Державна податкова служба УкраїниYou Tube youtube.com/TaxUkraine
25 Серпня, 2021 р., 14:18
Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що відповідно до п.п. «г» п. 5 підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – Кодекс) об'єктами декларування не можуть бути, зокрема кошти в національній та іноземній валютах, які на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації перебувають у готівковій формі.
13 Серпня, 2021 р., 15:34
Відтепер мешканців всіх сіл ОТГ обслуговуватиме новенька автомобільна вишка різноманітних можливостей. Перебуватиме вона на балансі комунального підприємства "Дружба".
09 Серпня, 2021 р., 14:36
ДТЕК Нафтогаз профінансує реалізацію 10 проєктів у Мачухівській ТГ. Мешканці громади активно реєстрували заявки та підтримували кращі ініціативи в онлайн-голосуванні. Перемогли проєкти з покращення благоустрою та облаштування дитячих і спортивних майданчиків.
09 Серпня, 2021 р., 14:17
5 : 5. З таким рахунком в Мачухах пройшла товариська  зустріч команд "Дружба" (с. Мачухи) та "Нива" (с. Вишняки).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень