Новини

15 Грудня, 2021 р., 16:59
З початку впровадження в Україні електронних лікарняних їх вигляд набув суттєвих змін – збільшився доступний для перегляду обсяг інформації, з’явились додаткові позначки і змінились різновиди статусів. А розмір унікального номеру е-лікарняного, який раніше складався з 12 знаків, не лише збільшився до 19, починаючи з жовтня, але й продовжує рости.
15 Грудня, 2021 р., 15:56
Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину на території України до 31 березня 2022 року. 
15 Грудня, 2021 р., 15:40
На базі Мачухівської територіальної громади пройшов практичний семінар з питань урегулювання відносин власності на землю і майно, який провели провідні викладачі Полтавського державного аграрного університету на чолі головою обласної громадської організації «Офіційна сільськогосподарська дорадча служба» Юрієм Уткіним.
15 Грудня, 2021 р., 12:21
Одночасне введення кількох вакцин або використання багатокомпонентних (тих, які захищають від кількох хвороб) – це нормальна світова практика. Віруси, що містяться у вакцинах, значно ослаблені й  не можуть перевантажити імунну систему. Дитина піддається значно більшому навантаженню на імунітет, коли хворіє на застуду або ангіну, ніж від вакцин.
15 Грудня, 2021 р., 09:00
Життя складається так, що сьогодні все більше людей у нашій державі потребують пенсії через настання інвалідності. За даними Державної служби статистики, ця біда торкнулась близько п’яти відсотків наших співвітчизників, або понад 2,7 млн. осіб.
14 Грудня, 2021 р., 16:00
За час лікування захворювань і травм Фонд соціального страхування України компенсує працівникам втрачений заробіток. Однак, якщо непрацездатність настала внаслідок алкогольного, наркотичного, токсичного сп’яніння або пов’язаних з ним дій, допомога за таким лікарняним не надається.
14 Грудня, 2021 р., 14:39
1. Який вигляд має електронна трудова книжка та на якому ресурсі її шукати?
14 Грудня, 2021 р., 14:17
Автовишку кілька місяців тому подарувала компанія ДТЕК Нафтогаз. Перебуває вона на балансі комунального підприємства "Дружба".
13 Грудня, 2021 р., 15:02
Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень