Новини

28 Червня, 2023 р., 15:30
Державна служба зайнятості запрошує відвідати пресконференцію «Державна підтримка внутрішньо переміщених осіб».
28 Червня, 2023 р., 08:56
Шановна громадо! Вітаємо вас з Днем Конституції України! Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості. У Конституції закріплений суверенітет Української держави над всією її територією, яка є недоторканною. А захист цього суверенітету і територіальної цілісності є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу. Дієвість цієї норми Конституції українці демонструють на практиці вже майже десять років, боронячи Україну від російської агресії. Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми по новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України. Основний Закон є ядром консолідації Українського народу. Дякуємо ЗСУ за можливість бути вільними, незалежними громадянами України. Бажаємо завжди пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації.
23 Червня, 2023 р., 09:06
Від моменту повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої країни зміни торкнулися усіх сфер нашого життя. Не винятком стало і питання спадкування.
22 Червня, 2023 р., 14:28
Сьогодні є надзвичайно актуальним питання контролю за наявністю ГМО в насіннєвому матеріалі, оскільки в подальшому саме ця вирощена сировина є основою для виробництва готової продукції. Все більше сільськогосподарських культур вирощується з генетично модифікованим ДНК. Найчастіше це такі культури як соя, ріпак, кукурудза.
21 Червня, 2023 р., 10:32
Від моменту повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої країни зміни торкнулися усіх сфер нашого життя. Не винятком стало і питання спадкування.
16 Червня, 2023 р., 13:33
Останнім часом мережею шириться інформація, що територіальні центри комплектування та соціальної підтримки оголошують призовників у розшук, якщо ті не зʼявилися у військкомат. Фахівці системи безоплатної правової допомоги вирішили проаналізувати законодавчі норми з цього питання та ознайомити з ними громадян.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень