Прощання з загиблим Героєм

Дата: 17.08.2024 15:27
Кількість переглядів: 84

Пекучий біль війни і гіркий смуток чорним крилом вкотре торкнувся Мачухівської громади, знову з фронту надійшли трагічні новини. Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність 11 серпня 2024 року від отриманого поранення, несумісного із життям, біля села Крем’яне Кореневського району Курської області російської федерації загинув житель села Мачухи Каленіченко Сергій Вікторович.

Каленіченко Сергій народився 19 вересня 1984 року у селі Мачухи, у 1991 році став учнем Мачухівської середньої школи, після закінчення 9 класів продовжив навчання у професійно-технічному училищі №17 міста Полтави. Тривалий час працював на будівництві в багатьох містах України, професійно виконуючи складні висотні роботи. 14.05.2024 року Сергія Вікторовича мобілізували до лав ЗСУ. Пройшовши навчання у Великій Британії, він з честю виконував свій обов’язок щодо захисту Батьківщини від окупантів. Людина щирої душі, працьовитий, завзятий, компанійський, вірний і добросердечний товариш, приємний співрозмовник – таким Сергій залишиться у пам’яті тих, хто його знав і розділяв з ним земний шлях. За місяць до сорокаріччя він пішов із життя зі зброєю в руках, Героєм, здійснивши найбільший подвиг справжнього чоловіка - померти в ім’я України.

У цю важку хвилину скорботи схиляємо голови та висловлюємо щирі співчуття батькам, рідним та близьким Каленіченка Сергія Вікторовича, дякуємо за те, що виховали безстрашним і відважним. Довічне шанування і слава нашому воїну-земляку, який захищав рідну Україну і кожного з нас. Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі.

Прощання з загиблим Героєм відбудеться у понеділок 19 серпня 2024 року:

09:30 - формуємо живий коридор від траси до дому;

10:00 - у рідному домі (с. Мачухи, вул. Шлях, 9);

10:30 - формуємо живий коридор від центру до храму;

10:40 - служба у храмі.

Давайте гідно зустрінемо та проведемо в останню дорогу Героя, який віддав за кожного з нас і Україну найцінніше — своє життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень