Обробіток полів гербіцидами ССТ "Краяни" на посівах сої в межах населених пунктів Мачухи та Судіївка

Дата: 03.06.2024 10:40
Кількість переглядів: 42

 04.06.2024  року після 18 години та зранку  ССТ «Краяни» буде  проводити обробіток  полів на посівах сої гербіцидом - отаман на території Мачухівської сільської територіальної громади.  

 

Всі роботи проводитимуть  в ранкові (до 10) і вечірні (18-22) години при мінімальних висхідних повітряних потоках, як виняток, у похмурі і прохолодні дні з температурою нижче +10 допускається проведення обробки у денні години.

 

Райони обробітку полів сої в межами населеного пункту Мачухи

- мікрорайон Будницьке (в районі колишньої ферми, біля лісу)- орієнтовною площею - 1.5 га,

- мікрорайон Федірки  (кінець вулиці Земляків-Героїв УПА

(колишня вулиця Пушкіна)- орієнтовною площею - 1.00 га.

 

Райони обробітку полів сої в межах населеного пункту Судіївка та (район - Стрілиця) - орієнтовною площею - 2.00 га.

 

 

Механізм дії гербіциду Отаман

Препарат пригнічує білковий синтез в клітинах рослин, в результаті чого відбувається інгібування синтезу хлорофілу з наступним відмиранням рослин.

Завдяки сучасній поверхнево-активній речовині гербіцид Отаман швидко і ефективно проникає через листя та інші зелені частини рослини і розноситься по всіх органах до кореневої системи. Повна загибель настає через 10-12 днів, залежно від погодних умов, виду, стадії розвитку бур'янів і норми витрати. Спочатку спостерігається пожовтіння рослин, потім листя в'януть.

Властивості гербіциду Отаман

Надійність препарату проявляється у вигляді стабільного гербіцидного ефекту при використання для приготування робочого розчину води з широким інтервалом жорсткості. Препарат характеризується низьким рівнем пенотворчої здібності під час приготування робочого розчину. Ця властивість дуже актуальна при використання препарату методом малооб'ємних обприскування, особливо під час авіаційного внесення. Безпечний для людей і навколишнього середовища; Зменшує кількість механічних обробок ґрунту, зберігаючи в ньому таку необхідну вологу навесні. Рекомендації: Найкращий ефект від внесення гербіциду «Отаман» проявляється в стадії активного росту бур'янів.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень