ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ м'ясо свинини свіже (лопатка свинна), яловичина (М'якоть без кістки), м'ясо птиці охолоджене (Філе куряче охол
1. Найменування: Гуманітарний відділ виконавчого комітету Мачухівської сільської ради
2. Місце знаходження: вул. Історична, 1, сел. Мачухи, Полтавська область, 38754
3. Код ЄДРПОУ: 41950410
4. Категорія предмета закупівлі: Товар
5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: м'ясо свинини свіже (лопатка свинна), яловичина (М'якоть без кістки), м'ясо птиці охолоджене (Філе куряче охолоджене) згідно коду ДК 021:2015 (CPV 2008) – 15110000-2 - М’ясо
6. Дата оголошення: січень 2024 року
7. Процедура закупівлі: відкриті торги
8. Ідентифікатори в електронній системі публічних закупівель:
8.1. Ідентифікатор плану: UA-P-2024-01-17-003339-a
8.2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-17-009695-a
9. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням. Зазначено у додатку 5 до тендерної документації.
10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Оцінка якості – м’ясо свинини – нежирні (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса) частини тушки (лопатка свинна) - повинно бути вітчизняного виробника, в великих шматках, без кісток і сала, виготовлене згідно ДСТУ 4590:2006, системи НАССР. Має відповідати органолептичним показникам для даного виду товару. М'ясо повинно мати характерний запах доброякісного м’яса, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. Оцінка якості – м’ясо яловичини повинно бути вітчизняного виробника, в великих шматках, без кісток виготовлене згідно ДСТУ 4589:2006, системи НАССР. Має відповідати органолептичним показникам для даного виду товару. М'ясо повинно мати характерний запах доброякісного м’яса, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. Оцінка якості – згідно з ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці» системи НАССР.
11. Строк виконання робіт: до 31.12.2024 р
12. Очікувана вартість предмета закупівлі: 944334.59 грн. (дев’ятсот сорок чотири тисячі триста тридцять чотири гривні п’ятдесят дев’ять копійок) (з ПДВ)
13. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет-ресурсів: https://index.minfin.com. https// bit.ly/3rogleg.
Згідно норм які зазначені в Постанові Кабінету Міністрів України №305 від24.03.2021 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» з урахуванням індексу споживчих цін по областям України за 2023рік – 103%.
14. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: бюджетне призначення, визначається відповідно до прогнозованої потреби на 2024 рік з урахуванням затверджених кошторисних призначень.