ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ м'ясо свинини свіже (лопатка свинна), яловичина (М'якоть без кістки), м'ясо птиці охолоджене (Філе куряче охол

Дата: 18.01.2024 08:51
Кількість переглядів: 203

1. Найменування: Гуманітарний відділ виконавчого комітету Мачухівської сільської ради

2. Місце знаходження: вул. Історична, 1, сел. Мачухи, Полтавська область, 38754

3. Код ЄДРПОУ: 41950410

4. Категорія предмета закупівлі: Товар

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: м'ясо свинини свіже (лопатка свинна), яловичина (М'якоть без кістки), м'ясо птиці охолоджене (Філе куряче охолоджене) згідно коду ДК 021:2015 (CPV 2008) – 15110000-2 - М’ясо

6. Дата оголошення: січень 2024 року

7. Процедура закупівлі: відкриті торги

8. Ідентифікатори в електронній системі публічних закупівель:

8.1. Ідентифікатор плану: UA-P-2024-01-17-003339-a

8.2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-17-009695-a

9. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням. Зазначено у додатку 5 до тендерної документації.

10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Оцінка якостім’ясо свинини – нежирні (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса) частини тушки (лопатка свинна) - повинно бути вітчизняного виробника, в великих шматках, без кісток і сала, виготовлене згідно ДСТУ 4590:2006, системи НАССР. Має відповідати органолептичним показникам для даного виду товару. М'ясо повинно мати характерний запах доброякісного м’яса, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. Оцінка якостім’ясо яловичини повинно бути вітчизняного виробника, в великих шматках, без кісток виготовлене згідно ДСТУ 4589:2006, системи НАССР. Має відповідати органолептичним показникам для даного виду товару. М'ясо повинно мати характерний запах доброякісного м’яса, без стороннього затхлого та гнилісного запаху.  Оцінка якостізгідно з ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці» системи НАССР.

11. Строк виконання робіт: до 31.12.2024 р

12. Очікувана вартість предмета закупівлі: 944334.59 грн. (дев’ятсот сорок чотири тисячі триста тридцять чотири гривні п’ятдесят дев’ять копійок) (з ПДВ)

13. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет-ресурсів: https://index.minfin.com. https// bit.ly/3rogleg.

Згідно норм які зазначені в  Постанові  Кабінету Міністрів України №305 від24.03.2021 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» з урахуванням   індексу споживчих цін по областям України за 2023рік – 103%.

14. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: бюджетне призначення, визначається  відповідно до прогнозованої потреби на 2024 рік з урахуванням затверджених кошторисних призначень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень