ПрАТ "НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ" ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ПОЧАТОК ГЕОФІЗИЧНИХ СЕЙСМОРОЗВІДУВАЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

Дата: 17.01.2024 16:33
Кількість переглядів: 216

Оголошення

 

ПрАТ «НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ» (далі – Товариство), що є користувачем надр Мачухського родовища, розташованого на території Полтавського району відповідно до Спеціального дозволу на користування надрами № 5965, виданого 23.07.2014 р. Державною службою геології та надр України, повідомляє Вас про проведення геофізичних сейсморозвідувальних досліджень (3-д, 2-д сейсміка, вертикальне сейсмічне профілювання, тощо) ділянки надр з метою пошуку покладів газу.

Проведення геофізичних сейсморозвідувальних досліджень здійснюється за принципом збудження і реєстрації сейсмічних хвиль різних типів з метою вивчення будови земних надр і є цілком безпечними як для місцевого населення так і для навколишнього природнього середовища. Для реєстрації спостережень на досліджуваній ділянці проводиться розбивка пікетів для подальшого розміщення бездротового обладнання (спеціальні датчики спостереження та супутнє обладнання), а також вібраційних джерел (буро-вибухових джерел малими вибуховими зарядами, що будуть виконуватися в світлу пору доби).

В разі завдання збитків просимо звертатись в старостат для отримання інформації щодо комунікації з товариством на рахунок відшкодування таких збитків шляхом укладання угод з власниками земельних ділянок та землекористувачами відповідно до положень ст. 97 Земельного кодексу України з відшкодуванням завданих збитків згідно положень п. 6  Постанови Кабінету міністрів України від 19.04.1993 р. № 284 «Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам».

На території Мачухівської територіальної громади, Калашниківського та Плосківського старостинських округів - початок геофізичних сейсморозвідувальних досліджень заплановано з 20.01.2024 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень