Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі 45310000-3 Електромонтажні роботи

Дата: 23.05.2023 15:23
Кількість переглядів: 122

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-05-31-005650-a

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Мачухівської сільської ради; 38754, с. Мачухи, вул. Історична, 1; код за ЄДРПОУ - 41858617.

 

1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 45310000-3 Електромонтажні роботи (Реконструкція зовнішнього електроосвітлення від КТП 210 в с. Мачухи Полтавського району Полтавської області).

 

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Проведення комплексної модернізації та технічного переоснащення мереж зовнішнього електроосвітлення, в тому числі: підвішування самоутримних проводів напругою 0,4 кВ, заміна світильників на залізобетонній опорі, заміна пуско – регулюючої апаратури. Всі матеріали, обладнання і роботи, повинні повністю відповідати відповідним міжнародним і вітчизняним правилам і стандартам. Гарантійний термін на матеріали, обладнання, які будуть застосовані при виконанні робіт на об’єкті, встановлюється у відповідності з вимогами чинного законодавства та згідно гарантії заводу-виробника, якщо це передбачено чинним законодавством України, сертифікати якості (відповідності), висновки санітарно-епідеміологічної (санітарно-гігієнічної) експертизи, тощо. Вироби, обладнання та матеріали повинні бути новими, та такими, що не були у використанні.

Будівельні роботи повинні виконуватися з дотриманням ДСТУ Б Д.2.2-2012, монтаж устаткування мережі зовнішнього освітлення відповідно ДСТУ Б Д.2.3-2012 та СОУ Д.2.2-03360874-001:2017 (для КП "Міськсвітло" м. Харків). Державним санітарним правилам і нормам та іншим нормативним документам.

 

3. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений за результатом проведених консультацій з розробником аналогічного проекту і становить 381287,84 грн., сума затверджена 26 сесією 8 скликання від 12.05.2023 року.

 

4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:  визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося на підставі, поданих комерційних пропозицій, зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Реконструкція зовнішнього електроосвітлення від КТП 210 в с. Мачухи Полтавського району Полтавської області».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень