СФГ «Нива» буде вносити органічно-мінеральні добрива (аміачну селітру та мікродобриво NewPlant Поліазот IQ) на посівах зернових колосових культур (ярої і озимої пшениці та сої) за межами населеного пункту Полузір'я.

Дата: 31.05.2023 14:10
Кількість переглядів: 184

Всі роботи проводитимуть  в ранкові (до 10) і вечірні (18-22) години при мінімальних висхідних повітряних потоках, як виняток, у похмурі і прохолодні дні з температурою нижче +10 допускається проведення обробки у денні години.

 

Райони внесення добрив:

 

01.06.2023 поле (яра пшениця) – загальною площею 10,00 га за межами населеного пункту Полузір'я, внесення мінерального добрива – аміачної селітри.

 

02.06.2023 та  05.06.2023  поле (соя) – загальною площею 91,84  га за межами населеного пункту Полузір'я, внесення мінерального добрива – аміачної селітри.

 

06.06.2023 поле (озима пшениця) – загальною площею 35,00 га за межами населеного пункту Полузір'я; внесення  мікродобрива NewPlant Поліазот IQ та прилипача Ліпосом.

 

Аміачна селітра займає перше місце за ефективністю серед азотних добрив. Сприяє гарному росту рослин, поліпшенню якості продукції. Може застосовуватися на всіх типах грунтів і під всі сільськогосподарські культури. Вносять її як основне добриво і для підживлення. Підживлення зернових культур ранньою весною дозволить значною мірою збільшити врожайність. Ні в якому разі не можна використовувати аміачну селітру в якості добрива для таких рослин: кабачки, огірки, гарбузи. Використання селітри в даному випадку буде сприяти накопиченню нітратів.

Мікродобриво NewPlant Поліазот IQ Рідке концентроване добриво призначене для ефективного забезпечення дефіциту нестачі азоту на ранніх фазах розвитку рослини. Наявність амінокислот знижують стресовий фактор при додаванні пестицидів. Підвищує якість і кількість врожаю. Містить збалансоване поєднання різних форм азоту та сірку

 

Прилипач Ліпосам - ефективний засіб для тривалої фіксації засобів захисту рослин на листках різних культур Захищає рослину від перепаду температури та УФ променів.

Препарат  складається з композиції біополімерів природного походження. Вони дозволяють зафіксувати засоби захисту на листках рослин. Таким чином не виникає перевитрат препаратів, а також збільшується ефективність обробки. Прилипач допомагає продовжити дію засобів підгодівлі та захисту, не шкодить рослинам і ґрунту; не забруднює навколишнє середовище; засіб не токсичний для людей і тварин.

 

 

 

 

 

 

 


 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень