Обробіток полів фунгіцидами та гербіцидами ССТ "Краяни" на посівах соняшника, кукурудзи та сої

Дата: 30.05.2023 09:04
Кількість переглядів: 153

з 30.05.2023 по 03.06.2023  року після 18 години та зранку  ССТ «Краяни», буде  проводити обробіток  полів на посівах соняшника гербіцидами та фунгіцидами:

Аканто Плюс фунгіцид з вираженим фізіологічним ефектом для захисту широкого спектру культур, таких як пшениця озима, ячмінь, буряки цукрові, ріпак, соя та  соняшник.

Забезпечує ряд ключових переваг, таких як надійний контроль хвороб, виражений фізіологічний ефект, тривала захисна дія та унікальна парова фаза. Здатний контролювати збудників захворювань - представників класів аскоміцетів, базидіоміцетів, ооміцетів та дейтероміцетів, що робить цей фунгіцид невід’ємною частиною комплексної та ефективної програми захисту врожаю і його якості. Високоселективний для використання на всіх зареєстрованих культурах. Поєднання у фунгіциді Аканто Плюс® двох діючих речовин з різними механізмами дії запобігає появі резистентності. Безпечний для медоносних бджіл. Сумісний із більшістю сучасних ЗЗР. 

Гербіцид геліантекс післясходовий гербіцид для класичного соняшника. Високий рівень безпечності для навколишнього середовища. Забезпечує максимальну гнучкість для оптимального контролю проблемних бур’янів. Сумісний з різними програмами захисту рослин, що використовуються в посівах соняшнику.

Геліантекс вирізняється низькою летючістю та не схильний до випаровування. Завдяки діючій речовині галауксифен-метил, яка відноситься до нового класу хімічних сполук – арилпіколінатів і, за міжнародною класифікацією, входить до групи ауксиноподібних гербіцидів, ризик розвитку резистентності визначений як низький. 

Райони обробіток:

Поля – загальною площею 160, 00 га за межами населених пунктів в сторону «Братського»

Поля – загальною площею 50, 00 га за межами населених пунктів в сторону «Моргунової криниці».

 

з 30.05.2023 по 03.06.2023  року  обробіток  полів на посівах кукурудзи гербіцидом Лаудіс:

Лаудіс— новий гербіцид системної дії для боротьби проти однорічних дводольних та злакових бур’янів в посівах кукурудзи. Діюча речовина: Темботріон, Ізоксадіфен (антидот). Лаудіс® належить до хімічного класу трикетони та безпосередньо впливає на шар каротиноїдів. Каротиноїдний шар — своєрідна заслінка, що регулює кількість світла. У разі її знищенні відбувається порушення процесу фотосинтезу, бур’яни знебарвлюються й швидко гинуть.

Лаудіс® — один з найбезпечніших гербіцидів для кукурудзи. Безпечний для використання в сумішах.

Райони обробіток:

Поля – загальною площею 140, 00 га за межами населених пунктів Судіївка та Шевченки в сторону «Тарасинкового».

 

з 30.05.2021 по 03.06.2021  року  обробіток  полів на посівах кукурудзи гербіцидами  Лаудіс та Таск Екстра:

Лаудіс— новий гербіцид системної дії для боротьби проти однорічних дводольних та злакових бур’янів в посівах кукурудзи. Діюча речовина: Темботріон, Ізоксадіфен (антидот). Лаудіс® належить до хімічного класу трикетони та безпосередньо впливає на шар каротиноїдів. Каротиноїдний шар — своєрідна заслінка, що регулює кількість світла. У разі її знищенні відбувається порушення процесу фотосинтезу, бур’яни знебарвлюються й швидко гинуть.

Лаудіс — один з найбезпечніших гербіцидів для кукурудзи. Безпечний для використання в сумішах.

Таск Екстра післясходовий гербіцид для посиленого контролю однорічних та багаторічних злакових і дводольних бур’янів у посівах кукурудзи. ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАНН: посилено контролює злісні бур’яни: пирій, види проса, швидко проявляє гербіцидну дію, безпечний для наступних культур сівозміни, ідеальний для технологій з нульовим та мінімальним обробітками ґрунту.

 

Райони обробіток:

Поля – загальною площею 250, 00 га за межами населеного пункту Судіївка в сторону дороги на Старі Санжари.

 

з 30.05.2023 по 03.06.2023  року  обробіток  полів на посівах сої гербіцидом  Отаман Екстра:

Механізм дії Механізм гербіцидної дії полягає в інгібуванні біосинтезу ароматичних амінокислот, зокрема фенілаланіну і тирозину. На ультраструктурному рівні відбувається руйнування оболонок хлоропластів, набубнявіння ендоплазматичного ретикулуму і прогресуючий розпад мембран. Гербіцид сприяє накопиченню в зелених частинах рослин аміаку, що є сильною клітинною отрутою.

Властивості

Препарат характеризується низьким рівнем піноутворення при приготуванні робочого розчину. Ця властивість дуже актуальна при використанні препарату методом малооб’ємного обприскування.

Переваги: швидке та більш повне проникнення в рослини бур’янів завдяки найвищій розчинності серед інших солей гліфосату, краща ефективність в прохолодних та посушливих умовах., надзвичайно швидка гербіцидна дія, відсутність обмежень в сівозміні.

 

Райони обробіток:

Поля – загальною площею 43, 00 га за межами населеного пункту Кованчик.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень