Обробіток полів ФГ «Краєвид Полтавщини» на посівах соняшника, сої та люцерни

Дата: 29.05.2023 11:22
Кількість переглядів: 148

30.05.2023 по 02.06.2023  року зранку та після 18 години  фермерське господарство «Краєвид Полтавщини»

буде  проводити обробіток  полів на посівах соняшника,  гербіцидом гранстар. Райони обробіток полів соняшника -  за межами населених пунктів Байрак – Кованчик: а саме поля, які межують з селами Байрак в сторону Кованчика, орієнтовною площею - 80.00 га.

Системний гербіцид Гранстар призначений для боротьби з широким спектром двосім'ядольних бур'бур'янів у посівах зернових колосових культур. Діюча речовина: трибенурон-метил.

Гранстар - це засіб нового покоління, що відноситься до групи гербіцидів. Він надає дію на однорічні та багаторічні бур'яни. Він швидко розщеплюється на компоненти, потрапляючи в грунт. Засіб для захисту прекрасно зарекомендувало себе в усьому світі як надійне і дієвий засіб. Гранстар малотоксична речовина. Він безпечний для людей і тварин. Але все ж працюючи з ним необхідно дотримуватися особистої гігієни.

 

 

30.05.2023 по 08.06.2023  року зранку та після 18 години  

буде  проводити обробіток  полів на посівах сої гербіцидом раундап та пестицидом -  ізопропіламінова сіль гліфосату. Райони обробіток полів сої, поля прилеглі до Віхтишиної Балки: орієнтовною площею - 32.00 га.

Раундап користується широкою популярністю, правильне застосування гербіциду Раундап зводить до мінімуму небезпечний вплив на навколишнє середовище і не завдає шкоди організму людини. Відсутність грунтової активності: тривалість періоду між внесенням гербіциду Раундап і посівом сільськогосподарських культур мінімальна.

За параметрами небезпеки Раундап входить в 3 категорію, сумісність з іншими гербіцидами відсутня. Бур'яни обробляються препаратом 1 раз.

 

Ізопропіламінова сіль гліфосату

Опис: Застосовується в якості вибіркового і суцільного гербіциду для боротьби з одно- та багаторічними бур'янами, зокрема, активний проти пирію повзучого, в'юнка, мишею і ряду інших бур'янів при застосуванні в вегетацію. Володіє системною дією і здатний пересуватися по рослині, потрапляючи з надземної частини в корені.

Препарати на основі ізопропіламінної солі гліфосату відносяться до 3 класу небезпеки для людини і 3 класу небезпеки для бджіл.

 

 

31.05.2023 по 08.06.2023  року зранку та після 18 години  

буде  проводити обробіток  полів на посівах люцерни гербіцидом Базагран. Райони обробіток - поля люцерни перед в'їздом до Віхтишиної Балки: орієнтовною площею - 6.00 га.

 

Базагран високоселективний контактний післясходовий гербіцид для контролю однорічних дводольних бур’янів. Гербіцид в своєму складі містить один діючий компонент – бентазон з хімічного класу тіадіазінов, що надає виборчу дію, тобто гербіцид гнітюче діє лише на дводольні бур’яни. При обприскуванні діюча речовина через листові пластини потрапляє в бур’яни, припиняє процес фотосинтезу, що в підсумку, вже через 3-5 днів, призводить до загибелі бур’янів.

Переваги препарату має високу селективність до культурної рослини,  жодних обмежень у сівозміні, один гербіцид для захисту багатьох культур, забезпечує підвищення урожайності та має високу економічну ефективність, у посівах Базагран надійно контролює не лише широколисті, а й осокові бур’яни. При дотриманні всіх вимог щодо застосування, не представляє небезпеки для людини, корисних комах. Токсичний для водної фауни. Ефективність дії різко знижується при зниженні температури повітря. Час проникнення в бур’яни досить тривалий (мінімум 4 години).

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень