Обробіток полів ССТ "Краяни" з 22. 05.23 по 28.05.2023 р.

Дата: 19.05.2023 14:55
Кількість переглядів: 206

Виконавчий комітет Мачухівської сільської ради інформує, що з 22.05.2021 по 28.05.2021  року після 18 години та зранку  ССТ «Краяни», буде  проводити обробіток  полів на посівах соняшника гербіцидами та фунгіцидами:

Аканто Плюс®Є фунгіцидом з вираженим фізіологічним ефектом для захисту широкого спектру культур, таких як пшениця озима, ячмінь, буряки цукрові, ріпак, соя та  соняшник.

  • Забезпечує ряд ключових переваг, таких як надійний контроль хвороб, виражений фізіологічний ефект, тривала захисна дія та унікальна парова фаза. Здатний контролювати збудників захворювань - представників класів аскоміцетів, базидіоміцетів, ооміцетів та дейтероміцетів, що робить цей фунгіцид невід’ємною частиною комплексної та ефективної програми захисту врожаю і його якості. Високоселективний для використання на всіх зареєстрованих культурах. Поєднання у фунгіциді Аканто Плюс® двох діючих речовин з різними механізмами дії запобігає появі резистентності. Безпечний для медоносних бджіл. Сумісний із більшістю сучасних ЗЗР. 

Експрес - гербіцид на соняшник Експрес Сан

Експрес – це гербіцид, що використовується для контролю дводольних бур’янів у посівах соняшнику. Але тільки у соняшника, стійкого до Експресу, ця технологія має назву ЕкспресСан. Діюча речовина – трибенурон-метил, речовина, яка відноситься до класу АЛС інгібіторів. Тобто трибенурон-метил інгібує, фермент, який бере участь у синтезі білка в рослині. Відповідно його дію ми будемо бачити – рослина зупиняється в рості, і в деяких випадках почне жовтіти, адже точка росту притуплюється, вся рослина зупиняється в рості і приблизно на 14 день рослина гине, але цей процес може зайняти до 20 днів.

 

Райони обробіток:

 

Поля – загальною площею 500, 00 га за межами населеного пункту Шевченки в сторону Полузір'я, Липок, Зачепилівки.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень