22.05.2023 та 23.05.2023 СФГ «Нива» буде проводити обробіток полів гербіцидами на посівах зернових колосових та олійних культур (ярої пшениці та соняшника) та вноситимуться органічно-мінеральні добрива за межами населеного пункту Полузір'я

Дата: 18.05.2023 14:48
Кількість переглядів: 171

Район обробіток - за межами населеного пункту Полузір'я (в сторону Шевців) орієнтовною площею - 10.00 га та 35.00 га.

Всі роботи проводитимуть  в ранкові (до 10) і вечірні (18-22) години при мінімальних висхідних повітряних потоках, як виняток, у похмурі і прохолодні дні з температурою нижче +10 допускається проведення обробки у денні години.

Гербіцид «Голд Стар Екстра» – це безпечний для посівів препарат, що усуває бур'янисті рослини класу дводольні. Цей засіб допомагає забезпечити стійкий захист зернових культур з мінімальним негативним впливом на них. Тривало впливає на бур'яни і пригнічує їх розвиток. Класифікація ВООЗ: 3 клас небезпечності. Препарат  повністю розкладається на момент збирання врожаю.

Гербіцид «Прометрекс - КС» використовується як селективний гербіцид для досходової та післясходової обробки. Він контролює широкий спектр дводольних та злакових бур'янів. Препарат надходить до рослини через листя та/або коріння. Тривалість дії препарату складає понад 4–10 тижнів залежно від грунтово-кліматичних умов.

 

Добриво Хелпрост Зернові містить л/г до: макроелементи (N-60,48;P-78,4;K-10,08); мезоелементи (S-15,58;Mg-1,68); мікроелементи (B-5,6;Zn-6,72;Fe-0,56;Mn-13,44;Cu-13,44;Co-0,0336;Mo-0,336); біологічно-активні речовини: амінокислоти-11,2; вітаміни -0,336; пептиди-5,6; полісахариди-5,6.

 

Прилипач Ліпосам - ефективний засіб для тривалої фіксації засобів захисту рослин на листках різних культур Захищає рослину від перепаду температури та УФ променів.

Препарат  складається з композиції біополімерів природного походження. Вони дозволяють зафіксувати засоби захисту на листках рослин. Таким чином не виникає перевитрат препаратів, а також збільшується ефективність обробки. Прилипач допомагає продовжити дію засобів підгодівлі та захисту, не шкодить рослинам і ґрунту; не забруднює навколишнє середовище; засіб не токсичний для людей і тварин.

Прилипач Альфалип забезпечує повне покриття листкової поверхні робочим розчином, підвищення ефективності дії фунгіцидів, інсектицидів та гербіцидів, стабільність у широкому діапазоні температур та рН середовищ. Прилипач забезпечує зменшення водовідштовхуючих властивостей поверхні бур’янів, покривів комах-фітофагів та грибів-патогенів, що підвищує контакт засобів захисту рослин зі шкідливими об’єктами. Покращення змочування надземних частин рослин (особливо тих, які мають потужний восковий наліт чи надмірне опушення) і посилення утримання робочого розчину пестицидів сприяє швидшому і повнішому проникненню діючих речовин. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень