08.05.2023 та 09.05.2023 СФГ «Нива» буде  вносити фунгіциди на посівах зернових колосових культур за межами населеного пункту Полузір'я (в сторону Дмитренок) орієнтовною площею - 23.00 га та 12 га.

Дата: 03.05.2023 09:17
Кількість переглядів: 181

 

Виконавчий комітет Мачухівської сільської ради інформує, що

з 08.05.2023 по 09.05.2023  року СФГ «Нива», буде  проводити обробіток полів на посівах зернових колосових культур фунгіцидами «Солігор» та «Вареон» і  регулятором росту «Вертекс». Всі роботи проводитимуть  в ранкові (до 10) і вечірні (18-22) години при мінімальних висхідних повітряних потоках, як виняток, у похмурі і прохолодні дні з температурою нижче +10 допускається проведення обробки у денні години.

Фото без опису

Солігор Фунгіцид із потужною лікувальною дією для боротьби з хворобами листя і колоса зернових культур. Препарат містить три діючі речовини з різних хімічних груп: триазолів, спірокеталамінів та триазолінтіонів. Солігор® повністю системним. Протіоконазол є діючою речовиною, яка є лідером в застосуванні в Європі проти хвороб колоса та входить в склад Солігор.   Препарат має лікувальну дію з добре вираженим "стоп-ефектом", а також профілактичну дію. Діючі речовини Солігор® проникають у рослину та показують ефективність швидше, ніж діючі речовини інших фунгіцидів.

Фунгіцид Вареон  - контроль найбільш проблемних і складних весняних хвороб: борошниста роса, снігова пліснява, церкоспорельозна прикоренева гниль, ранній септоріоз, тривалий період захисної дії-4-6 тижнів, що гарантує "порядок" в нижньому ярусі до фази прапорцевого листа, завдяки паровій фазі проквіназиду і вмісту прохлоразу в нижньому ярусі, Вареон ® захищає листя і особливо стебло рослини і не дозволяє хворобам рухатися вгору, ефект імуномодулюючої дії-підвищення стійкості рослини до збудників хвороб, особливо до борошнистої роси, завдяки лікувальній дії, продукт контролює збудників хвороб, якщо ураження вже відбулося, листя нижнього ярусу не відмирають, а залишаються зеленими, що сприяє поліпшеному мікроклімату в нижньому ярусі і додатковому збереженню врожаю.

 

 

Регулятор росту Вертекс  діючі речовини, які входять до складу регулятору росту рослин Вертекс, підсилюють дію один одного і забезпечують препарату багатофункціональність. Тому він має властивості стимулятора росту, адаптогену, кріопротектора, антитрессанта, прилипача, інгібітору хвороб і активатора ґрунту. Прискорює процеси росту і фотосинтезу, регулює транспірацію та інтенсивність мінерального живлення. Присутність відмитих солей гумінових кислот підсилює коренеутворення і покращує живлення, що сприяє активізації росту надземної частини рослин. Застосування Вертексу робить організм рослини більш стійким до несприятливих факторів навколишнього середовища, рослини краще переносять підвищені та знижені температури, низьку вологість повітря. Як активатор грунту, Вертекс підтримує позитивний баланс гумусонакопичення.

Прилипач Ліпосам - ефективний засіб для тривалої фіксації засобів захисту рослин на листках різних культур Захищає рослину від перепаду температури та УФ променів.

Препарат Ліпосам складається з композиції біополімерів природного походження. Вони дозволяють зафіксувати засоби захисту на листках рослин. Таким чином не виникає перевитрат препаратів, а також збільшується ефективність обробки. Прилипач допомагає продовжити дію засобів підгодівлі та захисту, не шкодить рослинам і ґрунту; не забруднює навколишнє середовище; засіб не токсичний для людей і тварин.

 

Район обробіток:

Поля, які лежать за межами населеного пункту Полузір'я в сторону Дмитренок) орієнтовною площею - 23.00 га. та 12 га.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень