Обробіток полів гербіцидами, фунгіцидами та інсектицидами (Калашниківський старостат)

Дата: 28.03.2023 14:52
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Шановні жителі  Мачухівської громади (Калашниківський старостат)!

 

Виконавчий комітет Мачухівської сільської ради інформує, що

з 29.03.2023 по 06.04.2023  ПП "ІМЕНІ КАЛАШНИКА", буде  проводити обробіток полів на посівах зернових колосових культур та бобових трав гербіцидом «Хармоні», «Квелекс» та фунгіцидом «Вареон», інсектицидом «Карате». Всі роботи проводитимуть  в ранкові (до 10) і вечірні (18-22) години при мінімальних висхідних повітряних потоках, як виняток, у похмурі і прохолодні дні з температурою нижче +10 допускається проведення обробки у денні години.

 

Гербіцид «Хармоні» – це безпечний для посівів препарат, що усуває бур'янисті рослини. Цей засіб допомагає забезпечити стійкий захист зернових культур з мінімальним негативним впливом на них. Тривало впливає на бур'яни і пригнічує їх розвиток. Препарат є безпечним для культурних рослин;  розкладається у ґрунті, низька токсичність препарату для теплокровних.

Гербіцид «Квелекс» препарат контролює широкий спектр двосім'ядольних бур'янів, особливо найбільш проблемних:  амброзії полинолистої, дикого маку, волошки синьої, топірців польових, видів ромашки, рутки лікарської, лободи, герані, капустяних, контроль падалиці ріпаку та соняшнику. Низька норма використання. Дієвий при низьких температурах. Широке вікно застосування. Використання не обмежує сівозміну.

Фунгіцид «Вареон» - ефективне та комплексне рішення проти широкого спектру хвороб зернових колосових культур. Фунгіцид забезпечує профілактичну, лікувальну та викорінювальну дію.

Інсектицид «Карате» - препарат для захисту багатьох культур, які вирощуються в господарстві. Має репелентний ефект, що відлякує бджіл від оброблених ділянок. Діюча речовина міститься в мікрокапсулах у водній суспензії, що значно зменшує вірогідність подразнення очей та шкіри. Висока стійкість до опадів та фотостабільність забезпечують більш тривалий захист навіть за несприятливих умов. Застосовується за допомогою наземного та малооб’ємного обприскування. Акарицидна дія.

 

Райони обробіток:

Поля за межами населеного пункту Михайлики (посіви люцерни), орієнтовною площею - 89.00 га (гербіцид «Хармоні»).

Поля за межами населеного пункту Сердюки (пшениця) орієнтовною площею - 36.00 га,   37.00 га, 72.00 га, 24.00 га (гербіцид «Квелекс», фунгіцид «Вареон», інсектицид «Карате»).

Поля за межами населеного пункту Писаренки (пшениця) орієнтовною площею - 24.00 га, 108 га (гербіцид «Квелекс», фунгіцид «Вареон», інсектицид «Карате»).

Поля за межами населеного пункту Твердохліби (пшениця) орієнтовною площею – 58 га (гербіцид «Квелекс», фунгіцид «Вареон», інсектицид «Карате»).

Поля за межами населеного пункту Чередники (пшениця) орієнтовною площею - 47.00 га,   45,00 га (гербіцид «Квелекс», фунгіцид «Вареон», інсектицид «Карате»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень