Звіт депутатки Мачухівської сільської ради Валентини Жили

Дата: 28.12.2022 09:13
Кількість переглядів: 460

Я, Валентина Жила, обрана депутаткою 6 округу Мачухівської громади від партії «Слуга Народу». Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою діяльність за звітний період. 

 

Завжди відповідально ставлюся до покладених на мене обов'язків та працюю задля розвитку Мачухівської громади. У своїй роботі керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Мачухівської сільської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради.

 

В умовах повномасштабної війни стовідсотково відвідую усі комісії та сесії сільської ради. Є головою комісії по освіті, охороні здоров’я, соціальному захисту населення культурі та роботі з молоддю. Підтримала всі рішення направлені на допомогу ТРО, ВПО, ЗСУ та безпеку громади. Завдяки співпраці депутатського корпусу та голови громади Валерія Білоконя нам вдалося прийняти багато важливих для громади рішень. 

 

Через повномасштабне вторгнення довелося змінити напрямок роботи і зосередити всі сили на наближенні нашої перемоги. 

 

Разом з односельцями ми неодноразово збирали продукти, одяг та ліки для переселенців та нашої армії. Також до мене щоденно звертаються ВПО для консультацій. Я допомагаю їм з розселенням, збором та заповненням документів для отримання соціальної допомоги. Консультую з приводу програм, що діють для ВПО. Наразі мій основний напрямок — це підтримка людей, які знайшли прихисток у нашій громаді. 

 

Також разом з односельцями ми систематично влаштовуємо толоки задля благоустрою наших сіл. 

 

У межах депутатських повноважень намагаюся допомагати усім, хто звертається. 

 

Переконана, що наступного року нас всіх очікує перемога. Дякую всім за співпрацю й підтримку. Все буде Україна.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень