ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ» планує діяльність...

Дата: 20.12.2022 13:33
Кількість переглядів: 518

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ»  планує діяльність, а саме: «Продовження видобування вуглеводнів Мачухського ГКР, здійснення робіт з капітальних ремонтів свердловин ПрАТ «Нафтогазвидобування» на території Мачухського ГКР пов’язаних зі зміною об'єкта експлуатації свердловин; із кріпленням сипких колекторів; відновленням герметичності обсадної колони і ліквідацією її деформації; з бурінням другого стовбура; з інтенсифікацією припливу вуглеводнів; з обмеженням припливу пластових, закачуваних вод; з ловильними та іншими роботами з підземним обладнанням; з консервацією, розконсервацією і ліквідацією свердловин».

Згідно з ч. 3. ст. 4. Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (далі – Закон), Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля оприлюднюються суб’єктом господарювання не пізніше трьох робочих днів з дня їх подання уповноваженому територіальному або центральному органу шляхом опублікування в засобах масової інформації (не менше двох), визначених суб’єктом господарювання, територія розповсюдження яких охоплює адміністративно-територіальні одиниці, які можуть зазнати впливу планованої діяльності, а також  розмішуються на дошках оголошень органів місцевого самоврядування, або в інших громадських місцях на території, де планується провадити плановану діяльність, або оприлюднюються в інший спосіб, що гарантує доведення інформації до відома мешканців відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на території якої планується розміщення об’єкта, чи відповідної територіальної громади, яка може зазнати впливу планованої діяльності, та інших зацікавлених осіб.

Згідно з ч. 5. ст. 4. Закону доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої наданої суб’єктом господарювання документації щодо планованої діяльності забезпечується шляхом їх розміщення у місцях, доступних для громадськості у приміщеннях уповноваженого органу, органу місцевого самоврядування відповідної адміністративно-територіальної одиниці, яка може зазнати впливу планованої діяльності. Громадськості надається можливість робити копії (фотокопії) та виписки із зазначеної документації, а також можливість ознайомлення з інформацією за місцем розміщення.

Згідно з ч. 6. ст. 4. Закону органи місцевого самоврядування відповідної адміністративно-територіальної одиниці, яка може зазнати впливу планованої діяльності, забезпечують суб’єкту господарювання протягом трьох днів з дня його звернення можливості для оприлюднення документів та інформації, зазначених у частинах третій та четвертій цієї статті, та розміщення і доступ до документації, зазначеної у частині п’ятій цієї статті,  у місцях, доступних для громадськості у приміщеннях уповноваженого органу або органу місцевого самоврядування.

З огляду на вищевказане, керуючись ст. 4 Закону, звертаємось до Вас з проханням розмістити Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та Звіт з оцінки впливу на довкілля «Продовження видобування вуглеводнів Мачухського ГКР, здійснення робіт з капітальних ремонтів свердловин ПрАТ «Нафтогазвидобування» на території Мачухського ГКР пов’язаних зі зміною об'єкта експлуатації свердловин; із кріпленням сипких колекторів; відновленням герметичності обсадної колони і ліквідацією її деформації; з бурінням другого стовбура; з інтенсифікацією припливу вуглеводнів; з обмеженням припливу пластових, закачуваних вод; з ловильними та іншими роботами з підземним обладнанням; з консервацією, розконсервацією і ліквідацією свердловин», реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності 20222239537

Додаток:

 

 

 

 

 

  1. Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ»

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень