У Мачухівській ТГ провели військовий вишкіл для цивільних

Дата: 16.02.2022 13:30
Кількість переглядів: 1001

На території Мачухівської територіальної громади провели перший, в цьому році, військовий вишкіл для цивільних.  Більшість з них проходили службу у Збройних силах, багато хто пройшли зону бойових дій, але є люди, які не мають цих навичок, і треба їх навчити. У вишкілі брати участь не забороняється і дітям, яких цього дня було чимало.

 

Провели навчання ветерани російсько-української війни, члени «Руху Ветеранів України», громадської спілки «Базука», та громадського формування «Легіон 4».

 

Військовий вишкіл проходив на базі сільськогосподарського підприємства «ДЕМЕТРА АГРО – ГРУП». Зібралося чимало бажаючих, більшість з них учасники АТО – ООС, працівники підприємства, та їх родини.

 

Загалом діяло три локації: надання першої невідкладної медичної допомоги та правила поводження під час надзвичайних ситуаціях; практична стрільба та правила безпеки; будова автомата. Навчання проводили професійні інструктори.

 

За словами учасника АТО - ООС Тараса Лелюха  «Рух Ветеранів України» в повному складі готовий до нового збройного конфлікту зі Східним агресором, мотивуючи особовий склад та підбадьорюючи цивільних своїм прикладом.

Саме тому планується провести подібні вишколи по всіх громадах.

 

Метою цього вишколу було показати підтримку захисникам на Сході України, щоб вони знали, що ми завжди поруч і готові стати зі зброєю в руках на захист Батьківщини.

 

Всіляку підтримку у проведенні подібних заходів надає і керівництво Мачухівської територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень