Забезпечення населення якісною водою – серед пріоритетів Мачухівської ТГ

Дата: 16.02.2022 13:28
Кількість переглядів: 911

За останні кілька років було побудовано не один кілометр водогону та пробито нові свердловини. Так, лише минулого року було побудовано дві свердловини в селі Калашники та Мачухах, а також прокладено до осель,  майже 20 вулиць та провулків, не один кілометр водогону. Іншими словами якісна вода для мешканців громади вже стає не мрією, а реальністю.

Цього року голова Мачухівської територіальної громади поставив перед собою, та своїми підлеглими завдання, не лише не зупинятися на досягнутому, а й докласти максимум зусиль для продовження цієї роботи.

Так, днями очільник громади Валерій Білокінь разом із начальником відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, комунального майна та інвестицій Валентином Герасименком, кількома депутатами громади та проектувальниками об’їхали декілька вулиць в селі Мачухи. А саме - вулиці Шевченка, Володі Грека, Гоголя та Історичну, де вже частково прокладено водогони. Цього року розпочату роботу планують продовжити. Так, вже найближчим часом мають повність завершити прокладання водогону по вулиці Шевченка.

Паралельно тривають роботи по заключенню договорів на підключення води із населенням і на інших вулицях громади. Як це правильно зробити, і де вже є вода можна дізнатися у КП «Дружба».

Загалом у планах громади в найближчі роки забезпечити якісною водою всі села громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень