Відбулася вісімнадцята позачергова сесія Мачухівської сільської ради

Дата: 15.02.2022 19:55
Кількість переглядів: 928

15 лютого під головуванням Валерія Білоконя відбулося виїзне засідання вісімнадцятої позачергової сесії Мачухівської сільської ради восьмого скликання. Його провели в Калашниківському будинку культури. Із 22 депутатів на пленарне засідання прибуло 16. У засіданні взяли участь депутат Полтавської обласної ради  Олег Хардін, старости, профільні начальники відділів та управлінь громади. На розгляд народних обранців винесли три питання.

Депутати затвердили програму пiдтримки пiдроздiлiв територiальної оборони та Збройних Сил України на 2022 рiк. За словами спеціаліста відділу соціального захисту населення Володимира Корнієнка вона створена для забезпечення державного суверенітету та незалежності України, підвищення обороноздатності держави, зокрема забезпечення готовності до проведення заходів територіальної оборони та підготовки громадян України до національного спротиву.

Головними пріоритетами та принципами реалізації цієї Програми є активне залучення фахівців різних профілів до військово-патріотичного виховання молоді; створення умов для сприяння у виконанні завдань, поставлених законодавчими актами у питаннях підготовки молоді до служби в Збройних силах України.

На сесії депутати затвердили звіт «Про виконання бюджету Мачухівської територіальної громади за 2021 рік», та внесли зміни до показників бюджету на 2022 рік.

Також народні обранці одноголосно підтримали звернення Народного депутата України Олега Кулініча до Верховної ради  з проханням звернутися до Міжнародної спільноти, направлених на припинення ескалації біля українських кордонів, засудження агресії РФ, збереження цілісності та незалежності держави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень