Сьогодні, 15 лютого, розпочалося голосування за учасників конкурсу “Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина”

Дата: 15.02.2022 18:53
Кількість переглядів: 910

Загалом до конкурсу  подали 28 заявок. Серед них і наша землячка та колега Шерстюк Любов Миколаївна.

 

Любов Шерстюк - заступник начальника відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, комунального майна та інвестицій Мачухівської сільської ради. 12 років працювала Полузірським сільським головою, згодом – заступником голови Мачухівської ТГ.
Має значний досвід інвестиційної діяльності. Була автором і переможцем численних проектів: обласних, республіканських та міжнародних конкурсів. Зокрема, впроваджених Полтавською обласною радою, в першу чергу - обласного конкурсу проектів : 2012, 2013, 2016, 2017, 2020 роки.
З метою залучення інвестицій та створення позитивного іміджу громади тісно співпрацює з регіональним офісом Програми «U-LEAD з Європою» (директор – І.Балибіна), Асоціацією органів місцевого самоврядування, громадськими організаціями.
Автор проекту «Фестиваль «Яблуневий сад» - переможця обласного конкурсу «Екологічні ініціативи» у 2018 році. Очолювала робочу групу по організації та проведенню 2-х фестивалів «Яблуневий сад» у 2019 та 2021 роках, організатор 3-х вело забігів, присвячених Дню Мачухівської ТГ.
Організатор та координатор проекту з відкриття Туристичної станції у 2021 році.
Під її керівництвом подано 9 проектів обласного конкурсу БУ, 2 з яких ставали переможцем – у 2018-у та 2020-у роках, 4 проекти у 2019 – у році на конкурс «Екологічні ініціативи», 3-й у 2021.
Підготовлено більше 20-ти проектів громадянам для участі у конкурсі «Громада своїми руками», який проходить при підтримці компанії ДТЕК у Мачухівській громаді.
Лауреат обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини» у 2019 році. Постійно займається самоосвітою. Бере участь у тренінгах, семінарах та конференціях.
Вміє працювати в команді, чудовий організатор, досвідчений керівник, вболіває за справу, впевнено йде до поставленої мети, чудово володіє аудиторією, має ораторські здібності.

 

Нагадаємо, що з 1 по 10 лютого на Полтавщині тривав прийом заявок на новий обласний конкурс «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина». Він проводиться в межах обласної програми «Громадські бюджети Полтавщини на 2021 – 2023 роки» та спрямований на популяризацію громадських проектних ініціатив, започаткованих обласною радою. Його метою є привернення уваги суспільства до важливості залучення додаткових ресурсів для розвитку громад шляхом участі в Громадських бюджетах Полтавщини та ролі проектних менеджерів у цих процесах.

У Конкурсі беруть участь повнолітні особи, які проживають на території Полтавської області та мають особисті заслуги у розвитку територіальних громад області, зокрема у залученні додаткових ресурсів для вирішення питань соціально-економічного, екологічного та культурного розвитку територій в рамках реалізації Бюджету участі Полтавської області, Шкільного громадського бюджету Полтавської області, Конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області.

 

Імена конкурсантів можна дізнатися на порталі Smart Region Полтавської області.

Голосування за конкурсантів триватиме з 15 по 24 лютого. Віддати свій голос можна в електронному вигляді  шляхом авторизації особи за допомогою системи “BankID”, “MobileID”, електронного цифрового підпису. 

Визначити переможців мають до 28 лютого.

 

Підтримаємо Любов Шерстюк у конкурсі “Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина”.

 

Голосувати необхідно  на порталі Smart Region Полтавської області, саме так

Як і за Бюджет участі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень