Торгівля людьми - одне із найганебніших явищ світу

Дата: 11.02.2022 13:25
Кількість переглядів: 710

11 лютого голова Мачухівської територіальної громади Валерій Білокінь разом із начальницею відділу соціального захисту населення Оксаною Старокожко зустрілися із фахівцем з питань звязків із територіальними громадами громадської організації “Світло Надії” Іриною Дудкою.

Говорили про одне із найганебніших явищ сучасного світу - торгівлю людьми. Це явище порушує права людини, принижує її честь та гідність.

Щороку по всьому світі мільйони людей, які шукають кращої долі, потрапляють у трудове рабство. За оцінками Міжнародного центру із запобігання злочинності ООН, щорічний грошовий обсяг за даний транснаціональний злочин становить 30 мільярдів доларів на рік, що робить його другим за величиною після торгівлі наркотиками.

 

Під час зустрічі обговорили алгоритм спільної роботи та напрямки її реалізації. Зокрема, що стосується вдосконалення програми боротьби з торгівлею людьми та доповнення її актуальними для мешканців Мачухівської територіальної громади. За словами Ірини Дудки для цього в першу чергу необхідно підвищити рівень обізнаності людей у цьому питанні, адже важливо працювати не лише з фахівцями соціальної сфери, а й проводити профілактичну роботу для всього населення.

 

Ірина Дудка залишилася задоволеною зустріччю та високо оцінила роботу керівництва громади. Особливо її вразила фахово розроблена стратегія розвитку громади.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень