Голова Мачухівської ТГ Валерій Білокінь провів урок для учнів восьмих класів

Дата: 10.02.2022 10:01
Кількість переглядів: 455

У рамках реалізації Швейцарсько - Українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти»  Валерій Білокінь провів урок «Навчаємось жити в громаді» для учнів восьмих класів Мачухівського НВК. Очільник громади розповів про історію, сьогодення та перспективи розвитку громади. За його словами Мачухівська ТГ унікальна за своїм розташуванням. Наразі, у трьох  районах, вона обєднує пять сільських рад, до складу яких входить 27 населених пунктів.  А саме: з Полтавського району Мачухівська сільська рада, у підпорядкуванні якої вісім сіл, Калашниківська сільська рада та підпорядковані їй дев'ять сіл, Судіївська сільська рада з підпорядкованим селом Шевченки, а також сільська рада села Полузір'я Новосанжарського району з селами Бондури та Дмитренки. Також до громади увійшла і сільська рада Плоского Решетилівського району з підпорядкованими п'ятьма селами.

Під час уроку всі бажаючі учні мали можливість не лише поставити голові громади свої запитання, а й навіть подискутувати з ним. Відчувалося, що молодь не байдужа до життя свого краю. Говорили про соціально-економічний розвиток, благоустрій територій, розвиток зеленого туризму та багато іншого.

Валерій Білокінь пообіцяв, що ця зустріч не перша і не остання, а також зазаначив, що всі бажаючи можуть тримати руку на пульсі життя громади постійно через сайт громади, фейсбук та інші соціальні мережі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень