9 лютого – Міжнародний день стоматолога

Дата: 09.02.2022 12:56
Кількість переглядів: 289

Сьогодні, 9 лютого в усьому світі своє професійне свято відзначають стоматологи. Стоматологія є однією з найдавніших галузей медицини, проте день стоматолога є порівняно молодим професійним святом.

В Україні до нього приєдналися у 1993 році.

 

У Мачухівській територіальній громаді це свято відзначають з особливим настроєм. Наразі тут діє

комунальне некомерційне підприємство «Мачухівська стоматологія», де об’єднали 4 стоматологічні кабінети: Мачухівський, Калашниківський, Полузір’ївський та Судіївський.

За словами керівництва громади та підприємства найважче було отримати ліцензію, адже в кабінетах десятиліттями не робили ремонти та не змінювали обладнання. За рахунок коштів територіальної громади їх відремонтували. Завдяки спільній роботі в липні 2019 року отримали ліцензію.

Далеко не кожна громада, не лише області, а й України може похвалитися збереженням такого сільського стоматологічного підприємства. Крім того депутати на рівня громади прийняли відповідні програми для успішного функціонування цього медичного закладу.

Такий гарний досвід вже почали переймати і інші новостворені громади.

 

Виконавчий комітет Мачухівської сільської ради, на чолі із її головою Валерієм Білоконем, а також депутатський корпус громади приєднується до всіх вітань, та бажають колективу структурного підрозділу Стоматологія комунального некомерційного підприємства «ЦПМДОТГ» Мачухівської сільської ради  великих можливостей і перспектив, стабільного блага і процвітання, відмінної і якісної роботи, безсумнівної поваги і шанування, високих доходів і особистих досягнень в діяльності, світлої любові і справжнього щастя.

 

З повагою голова Мачухівської територіальної громади

Валерій Білокінь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень