На Полтавщині впроваджують систему GPS-моніторингу громадського транспорту

Дата: 03.02.2022 09:08
Кількість переглядів: 435

Жителі Полтавської області можуть відслідкувати рух автобусів на приміських і міжміських маршрутах. Це можна зробити за допомогою мобільного додатку або офіційного вебсайту «EasyWay», повідомив т.в.о голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін.

«Впроваджуємо систему GPS-моніторингу громадського транспорту на Полтавщині. Вже 13 маршрутів міжміського та приміського громадського транспорту можна відслідковувати онлайн через мобільний додаток «EasyWay». У планах – підключити всі існуючі маршрути Полтавщини до єдиної системи. Це дозволить жителям області та туристам спланувати свій час», – повідомив Дмитро Лунін.

За його словами, відповідний меморандум було підписано між Полтавською ОДА та «EasyWay». Скориставшись додатком, уже зараз можна побачити інформацію про рух автобусів та їх розташування в реальному часі на інтерактивній карті.

Наразі в системі відображаються такі маршрути: «Полтава – Гадяч», «Полтава – Кобеляки», «Полтава – Кременчук», «Полтава – Кременчук-1», «Полтава – Круподеринці», «Полтава – Лохвиця», «Полтава – Макухівка», «Полтава – Машівка», «Полтава – Нижні Млини», «Полтава – Світлогірське», «Полтава – Сем'янівка», «Полтава – Семенівка», «Полтава – Судіївка» та їх графіки руху.

Полтавська ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень