Мачухівську ТГ відвідав депутат Верховної Ради України

Дата: 18.01.2022 15:12
Кількість переглядів: 325

18 січня Мачухівську територіальну громаду із робочим візитом відвідав Народний депутат України Андрій Боблях. Разом із головою громади Валерієм Білоконем, його першим заступником Володимиром Павленком та начальницею гуманітарного відділу виконавчого комітету Мачухівської сільської ради Ольгою Кишинець відвідали ряд закладів соціальної сфери громади.

Фото без опису

Зокрема народний обранець ознайомився із роботою Мачухівської бібліотеки. Андрій Боблях був приємно вражений комфортними умовами закладу, особливо тим як тепло у приміщенні. Голова громади Валерій Білокінь зазначив, що необхідну температуру для малечі тримають в усіх без винятку бібліотеках, і не тільки. В свою чергу депутат Верховної ради України пообіцяв посприяти оновленню книжкового фонду.

 

Завітав Андрій Боблях і до Мачухівської амбулаторії. Народний обранець був м'яко кажучи, розчарований тим що побачив. Лікарняний заклад потребує негайного ремонту. Депутат пообіцяв, як адміністрації громади, так і медичному персоналу, якнайшвидше допомогти знайти необхідні кошти на ремонт приміщення.

 

В свою чергу Андрій Боблях не скривав захоплення від побаченого у Судіївському садочку. Наприкінці минулого року тут завершили капітальний ремонт системи опалення та внутрішніх приміщень дошкільного підрозділу "Казка" Мачухівського навчально-виховного комплексу по вулиці Соборності, 2 в селі Судіївка Полтавського району.

Загалом виконані роботи з капітального ремонту будівлі на першому поверсі. Тут замінили вікна, двері, оновили стіни і підлогу.

Загальна вартість робіт 1,5 мільйона гривень.

 

Окрім іншого Валерій Білокінь обговорив із депутатом і ряд других актуальних питань громади, які заплановано вирішити цього року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень