Звіт по проведенню спостережень за станом навколишнього природного середовища в межах зони можливого впливу свердловини № 58 Мачухського газоконденсатного родовища

Дата: 18.01.2022 14:54
Кількість переглядів: 393

ПрАТ «Нафтогазвидобування» на виконання умов висновків з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності в межах Мачухського ГКР, виданих Департаментом екології та природних ресурсів Полтавської ОДА, повідомляє наступне.

ПрАТ «Нафтогазвидобування» при реалізації планованої діяльності забезпечено виконання умов висновків та у відповідності до п. 6 висновку з оцінки впливу на довкілля проведено роботи з після проектного моніторингу, та складено відповідні матеріали за його результатами (звіти та інформація додаються).

Одночасно повідомляємо, що у відповідності до дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, виданого Департаментом екології та природних ресурсів, умови щодо здійснення контролю за дотриманням встановлених граничнодопустимих викидів забруднюючих речовин не розроблялись та не встановлювались.

 

Додатки:

2.       Звіт по проведенню спостережень за станом навколишнього природного середовища в межах Мачухського газоконденсатного родовища в 1 прим. на 266 арк.; (звіт)

3.       Звіт по проведенню спостережень за станом навколишнього природного середовища в межах зони можливого впливу свердловини № 58 Мачухського газоконденсатного родовища в 1 прим. на 112 арк.;(звіт)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень