Звіт по проведенню спостережень за станом навколишнього природного середовища в межах зони можливого впливу свердловини № 71 Мачухського газоконденсатного родовища

Дата: 18.01.2022 14:44
Кількість переглядів: 410

ПрАТ «Нафтогазвидобування» на виконання умов Висновку з ОВД від 22.11.2021 № 21/01-20217218280/1 планованої діяльності в межах Мачухського ГКР, виданого Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, повідомляє, що при реалізації планованої діяльності забезпечено виконання умов висновків та у відповідності до п. 6 висновку з оцінки впливу на довкілля проведено роботи з після проектного моніторингу, та складено відповідні матеріали за його результатами (звіти та інформація додаються).

Щодо виконання умов Висновку з ОВД від 22.11.2021 № 21/01-20217218280/1 в частині забезпечення щорічного моніторингу в частині визначення вибійного тиску та температури, а також поточного пластового тиску, враховуючи, що на даний час свердловина № 71 Мачухського ГКР знаходиться в спорудженні і не розкрито продуктивні горизонти вказаною свердловиною, визначення вказаних термобаричних параметрів не є можливим. Вказані параметри визначаються за результатами геофізичних досліджень після введення свердловини в експлуатацію.  

Враховуючи умови вказаного Висновку з ОВД, з метою забезпечення доступу та ознайомлення громадськості з результатами здійснення після проектного моніторингу, вказані матеріали розміщені на вебсайті Мачухівської ОТГ.

 

Додатки:

1.     Звіт по проведенню спостережень за станом навколишнього природного середовища в межах зони можливого впливу свердловини № 71 Мачухського газоконденсатного родовища в 1 прим. на 51 арк. (звіт)Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень