Засновано конкурс «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина»

Дата: 17.01.2022 10:30
Кількість переглядів: 249

 

Голова обласної ради Олександр Біленький видав розпорядження про затвердження Положення про супровід та реалізацію обласного конкурсу «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина».

Головам сільських, селищних, міських рад рекомендовано забезпечити широке інформування громадськості щодо Конкурсу.

Конкурс «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина». проводиться в межах обласної програми «Громадські бюджети Полтавщини на 2021 – 2023 роки» та спрямований на популяризацію громадських проектних ініціатив, започаткованих обласною радою. Його метою є привернення уваги суспільства до важливості залучення додаткових ресурсів для розвитку громад шляхом участі в Громадських бюджетах Полтавщини та ролі проєктних менеджерів у цих процесах.

У Конкурсі можуть брати участь повнолітні особи, які проживають на території Полтавської області та мають особисті заслуги у розвитку територіальних громад області, зокрема у залученні додаткових ресурсів для вирішення питань соціально-економічного, екологічного та культурного розвитку територій в рамках реалізації Бюджету участі Полтавської області, Шкільного громадського бюджету Полтавської області, Конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області.

Заявка на участь у Конкурсі подається з 1 лютого по 10 лютого  самостійно конкурсантом через інформаційно-комунікаційну систему «SMART REGION Полтавської області» https://smartregion.pl.ua/sb.

Голосування за конкурсантів здійснюється в електронному вигляді в Системі, шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», «MobileID», електронного цифрового підпису з 15 лютого по 24 лютого.

Переможець Конкурсу отримує одноразову грошову премію в розмірі 50 000 грн та статуетку.

Більш детально ознайомитися з умовами участі в Конкурсі, проведення голосування можна за посиланням: https://cutt.ly/yIgiOWQ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень