Розширено перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19

Дата: 20.12.2021 16:02
Кількість переглядів: 1264

Відповідний наказ видало Міністерство охорони здоров'я України.

Обов’язковій вакцинації проти COVID-19 підлягають також працівники центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів; місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів; закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності; органів місцевого самоврядування; закладів охорони здоров’я державної та комунальної форм власності; комунальних підприємств, установ та організацій.

За даними Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА, рівень захворюваності на коронавірус лишається високим. Тільки 19 грудня госпіталізовано 33 пацієнти. Окрім того, в Україні зареєстрований новий штам вірусу Омікрон.

На Полтавщині  триває п’ятий етап вакцинації. Усього проведено 1 143 487 щеплень. МОЗ дозволило отримання третьої дози вакцини пацієнтам, які мають складні хронічні захворювання й отримують імунну терапію.

В області працює 113 стаціонарних пунктів щеплень, 69 мобільних бригад та 14 центрів вакцинації населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень