17 грудня в Мачухівській ТГ підписали меморандум про співпрацю між громадою та Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г. Короленка

Дата: 17.12.2021 15:16
Кількість переглядів: 1097

Підписати меморандум до Мачухівської територіальної громади завітали декани всіх факультетів педагогічного університету на чолі із ректором закладу

Мариною Гриньовою. Нашу громаду керівництво цього ВНЗ обрало не випадково, адже ми є одними із найбільших та найкращих не лише в області, а й Україні.

 

В урочистому підписанні меморандуму про співпрацю та організацію взаємовідносин взяли участь учні та вчителі шкіл громади, а також представники виконавчого комітету ТГ. Безпосередньо документ підписали голова Мачухівської територіальної громади Валерій Білокінь та ректор ПНПУ імені В.Г. Короленка Марина Гриньова.     

 

Одразу після цього перед дітьми та вчителями виступили представники всіх факультетів. Вони розповіли про історію та здобутки навчального закладу, а також коротко презентували свої факультети. Нині ПНПУ є одним із найстарших ВНЗ України. У складі Університету функціонує 7 факультетів та 35 кафедр. На їх базі навчається 6261 студентів, з них 3322 студентів денної форми навчання та 2939 студентів заочної форми навчання, які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем «бакалавр» із та «магістр» із 48 освітніх програм. Матеріально-технічна база: 4 навчальні корпуси, 4 гуртожитки, ботанічний сад, навчально-наукові лабораторії та центри, бібліотека та спорткомплекс.В Університеті створено умови для бажаючих проходити військове навчання за програмою підготовки офіцерів запасу (військова кафедра).

Захід провели із дотриманням всіх карантинних норм та обмежень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень