КНП "Центр первинної медичної допомоги об'єднаних територіальних громад" Мачухівської сільської ради отримало новеньке медичне обладнання

Дата: 17.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 994

Цього року в рамках програми соціального партнерства комунальне неприбуткове підприємство "Центр первинної медичної допомоги об'єднаних територіальних громад" Мачухівської сільської ради Полтавської області отримало новеньке медичне обладнання, меблі та іншу техніку. В рамках підписання тристоронньої угоди всі витрати на себе взяла компанія ДТЕК Нафтогаз.

Фото без опису

16 грудня останню частину придбаного обладнання медичному колективу підприємства особисто передав головний спеціаліст відділу зовнішніх зав'язків ДТЕК Нафтогаз Остап Ходак.  Він зазначив, що це є результатом спільної роботи ДТЕК, голови Мачухівської територіальної громади Валерія Білоконя та депутатським корпусом. Загальний бюджет цьогорічного обладнання – 300 тисяч гривень. За ці кошти придбали найрізноманітніше сучасне медичне обладнання, меблі та іншу необхідну техніку, яка до речі не оновлювалася більше 20 років. За порозуміння та допомогу працівників ДТЕК подякували голова Мачухівської ТГ Валерій Білокінь та директор КНП "ЦПМДОТГ" Галина Горалечко.   

Сподіватимемося і на подальшу співпрацю з ДТЕК.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень