На території Мачухівської ТГ розпочала працювати новенька автомобільна вишка

Дата: 14.12.2021 14:17
Кількість переглядів: 522

Автовишку кілька місяців тому подарувала компанія ДТЕК Нафтогаз. Перебуває вона на балансі комунального підприємства "Дружба".

Затримка із її виїздом була пов'язана через складнощі в оформленні технічних та дозвільних документів як на машину, так і персонал.

 

На сьогодні працівники КП "Дружба" почали працювати. Згідно із затвердженим графіком першочергово будуть замінювати непрацюючі лампи, які освітлюють вулиці.

Проте це далеко не всі можливості автомобільної вишки. За даними фірми-виробника автовишка на базі автомобіля HDS виробництва України. Всі комплектуючі італійського виробництва високої якості. Автовишка дуже легка і проста в користуванні.

 

Максимальна висота вишки 14 метрів, і вона надзвичайно зручна у користування.

 

За словами голови Мачухівської ОТГ Валерія Білокіня автомобіль надзвичайно необхідний для обслуговування всіх сіл громади, а це 27 населених пунктів в 5 громадах. Завдяки його неймовірним можливостям автомобіль відмінно справиться з різними роботами, а це обрізка дерев, встановлення освітлення, та багато іншого. Він може легко під'їхати до будь-якого малодоступного місця.

 

Нагадаємо, що співпраця між громадою та ДТЕК розпочалася в 2014 році. За ініціативи керівництва Мачухівської ТГ та сприяння компанії ДТЕК було створене комунальне підприємство "Дружба". За цей час її автопарк значно розширився. Наразі до нього входить близько десятка найрізноманітнішої техніки. А нещодавно парк КП поповнився новим екскаватором купленим за кошти громади та обласного бюджету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень