Урядовий контактний центр презентував створення сайту «гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми

Дата: 11.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 605

Урядовий контактний центр презентував створення сайту «гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (сайт 1547)

Фото без опису

Метою презентації веб-сайту 1547 є підвищення обізнаності українців у питаннях протидії домашньому насильству та отримання необхідної інформації щодо  реагування на такі випадки.

Сайт працює у бета-версії.

 «Наявність сайту надасть більше можливостей для постраждалих та свідків домашнього насильства звернутися до органів виконавчої влади, знайти потрібну інформацію стосовно того, до кого саме і у яких випадках можна й потрібно звертатись за допомогою. Зокрема, на сайті можна ознайомитися з інформацією, що є насильством та які його види існують», –наголосила директор Урядового контактного центру Ольга Холомєєва.

Особливу увагу очільниця установи акцентувала на тому, що на сайті можна зареєструвати електронне звернення анонімно, без надання персональних даних, а також пройти опитування щодо якості роботи сайту 1547.

Заступник Міністра соціальної політики Ольга Ревук у своєму виступі зазначила, що Дорожня карта стосовно покращення діяльності урядової «гарячої лінії» 1547 була розроблена Міністерством соціальної політики у тісній співпраці з Урядовим контактним центром. Створення сайту – один із 17 заходів Дорожньої карти, що фактично реалізовані. Всього їх налічується 22. «Ми вітаємо Урядовий контактний центр з відкриттям сайту 1547, який дозволить ефективно реагувати на протидію насильству у всіх його проявах», – відзначила Ольга Ревук.

Сайт презентували в межах міжнародної акції «16 днів проти насильства».

Посилання на сайт. https://ukc.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень