Асоціація міст України та Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» проведуть обговорення законодавчих новацій у важливих для громад Полтавської області сферах

Дата: 08.12.2021 17:35
Кількість переглядів: 625

Асоціація міст України та Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» розпочинають цикл спільних заходів з обговорення законодавчих новацій у сферах оподаткування та бюджетного забезпечення, реформування територіальної організації виконавчої влади та місцевого економічного розвитку; позитивних та негативних тенденцій і наслідків відповідних законодавчих ініціатив.

Фото без опису

В обговореннях візьмуть участь посадовці органів місцевого самоврядування, народні депутати, представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, експерти АМУ та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Протягом грудня 2021 року – січня 2022 року у Полтавській області  відбудеться 3 заходи, які проходитимуть у змішаному форматі  - офлайн та онлайн. Офлайн заходи проводитимуться з дотриманням усіх необхідних вимог протиепідемічної безпеки.   

Для участі у заходах необхідно попередньо зареєструватися. 

 

Графік обговорень та посилання для реєстрації:

16 грудня 2021 р. Обговорення новацій податкового та бюджетного законодавства у 2021-2022 роках

Лінк для реєстрації  https://forms.gle/LDhTNxbJA8ZwAs6R6

23 грудня 2021 р. Обговорення законодавчих новацій щодо запровадження державного нагляду за діяльністю органів місцевого самоврядування (законопроект 4298)

Лінк для реєстрації https://forms.gle/j21ZE7S1ah79BHiGA

13 січня 2022 р. Обговорення законодавчих основ (переваг/недоліків) місцевого економічного розвитку, зокрема щодо впливу на територіальні громади прийняття законопроєкту  «Про засади державної регіональної політики» (№ 5323), що наразі знаходиться на розгляді Верховної Ради України для прийняття у другому читанні

Лінк для реєстрації https://forms.gle/fuauZr8yUiWKJmPT7

 

Нагадаємо, 9 листопада 2021 року проєкт USAID «ГОВЕРЛА» офіційно розпочав свою роботу в Полтавській області. Голова Полтавської обласної державної адміністрації, Олег Синєгубов, Керівник Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Габріель Абрагам, та голови п’яти громад-партнерів Проєкту підписали Угоди про наміри. Миргородська, Оржицька, Диканська, Лубенська та Сенчанська громади стали партнерами Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Полтавській області. У рамках впровадження Проєкту кожна громада-партнер отримає підтримку для зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування та активізації залучення громадськості на всіх рівнях. Підтримка надаватиметься на основі індивідуального плану, який буде розроблено для кожної громади за результатами аналізу спроможності та ІТ-аудиту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень