7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні

Дата: 07.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 511

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, та представляє цілу армію народних обранців.

Фото без опису

Його відзначають відповідно до Указу Президента від 25 листопада 2000 року.

 

У Мачухівській територіальній громаді цей день відзначають із почуттям гідності. Це свято є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. 

 

Наразі Мачухівська ТГ визнана однією із найбільших і найкращих громад не лише в Полтавському районі, а й Україні.

 

Нагадаємо, що Мачухівська громада об'єднує п'ять сільських громад в трьох районах області. Всього до ТГ входить 27 населених пунктів. А саме: з Полтавського району Мачухівська сільська рада, у підпорядкуванні якої вісім сіл, Калашниківська сільська рада та підпорядковані їй дев'ять сіл, Судіївська сільська рада з підпорядкованим селом Шевченки, а також сільська рада села Полузір'я Новосанжарського району з селами Бондури та Дмитренки. Також до громади увійшла і сільська рада Плоского Решетилівського району з підпорядкованими п'ятьма селами.

 

Прийміть найщиріші вітання, та побажання всім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює їх потреби та інтереси. Міцного здоров’я, щастя й непохитної віри у щасливе майбутнє України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень