Чотирнадцята сесія Мачухівської сільської ради

Дата: 26.11.2021 17:21
Кількість переглядів: 541

26 листопада під головуванням Валерія Білоконя  відбулася чотирнадцята сесія Мачухівської сільської ради Полтавського району Полтавської області. Із 22 депутатів на пленарне засідання прибуло 17 депутатів. У засіданні також взяли участь і старости, начальники відділів та управлінь громади.

 

Розпочали засідання із нагороджень. Голова Мачухівської громади Валерій Білокінь передав вокальному ансамблю "Дивограй" Судіївського сільського будинку культури Мачухівської територіальної громади Посвідчення про присвоєння йому звання Народний аматорський колектив.

 

Голову Мачухівського споживчого товариства Тамару Соловей привітав і вручив Відзнаку Полтавської облдержадміністрації з нагоди Дня підприємця.

 

В свою чергу голова фермерського господарства "ТМ Хлібодар" Полтавського району Микола Шапаренко отримав почесну грамоту департаменту агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації.

 

Також голова особисто привітав нашого земляка Кирила Тарана який став кращим на Чемпіонаті України з боксу серед студентів у ваговій категорії до 71 кілограма.

 

Одразу після цього депутати перейшли до порядку денного сесії. На розгляд народних обранців винесли більше 40 питань. Традиційно перед пленарним засіданням пройшли профільні депутатські комісії. Проте не всі народні обранці їх відвідували. Саме тому чи не найбільше сперечань виникало при розгляді земельних питань. В решті решт здоровий глузд переміг і всі проекти рішень були затвердженні більшістю голосів.

 

Серед інших на пленарному засіданні майже одноголосно затвердили звіт "Про виконання бюджету Мачухівської сільської ради за 10 місяців 2021 року", а також проекти рішень про внесення змін до показників бюджету територіальної громади на 2021 рік.

 

 

На пленарному засіданні депутати розглянули та затвердили 22 земельних питання.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень