Мачухівська об'єднана територіальна громада отримала черговий подарунок від компанії ДТЕК Нафтогаз

Дата: 13.08.2021 15:34
Кількість переглядів: 3138

Відтепер мешканців всіх сіл ОТГ обслуговуватиме новенька автомобільна вишка різноманітних можливостей. Перебуватиме вона на балансі комунального підприємства "Дружба".

 

Фото без опису

 

За словами представника фірми-виробника Антона Кідяєва автовишка на базі автомобіля HDS виробництва України. Всі комплектуючі італійського виробництва високої якості. Автовишка дуже легка і проста в користуванні. У цьому могли переконатися всі працівники комунального підприємства.

Максимальна висота вишки 14 метрів, і вона надзвичайно зручна у користування.

 

Фото без опису"Даний захід дуже приємний для нас, це результат спільної роботи ДТЕК Нафтогаз і Мачухівської об'єднаної територіальної громади в рамках програми "Соціальне партнерство". В 2021 році був профінансований компанією ДТЕК закупівля автовишки який взят на баланс комунального підприємства "Дружба" Мачухівської сільської ради", - каже головний спеціаліст відділу зовнішніх зав'язків ДТЕК Навтогаз Остап Ходак.

Фото без опису

За словами голови Мачухівської ОТГ Валерія Білокіня автомобіль надзвичайно необхідний для обслуговування всіх сіл громади, а це 27 населених пунктів в 5 громадах. Завдяки його неймовірним можливостям автомобіль відмінно справиться з різними роботами, а це обрізка дерев, встановлення освітлення, та багато іншого. Він може легко під'їхати до будь-якого малодоступного місця.

 

Нагадаємо, що співпраця між громадою та ДТЕК розпочала в 2014 році. За ініціативи керівництва Мачухівської ОТГ та сприяння компанії ДТЕК було створене комунальне підприємство "Дружба". За цей час її автопарк значно розширився. Наразі до нього входить близько десятка найрізноманітнішої техніки: шкільний автобус, вантажний автомобіль, сміттєвоз, трактор, та інше. От і зараз цей перелік поповнила і новенька сучасна автовишка українського виробництва.

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень