Формування складу Робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти

Дата: 26.07.2021 13:49
Кількість переглядів: 2419

На виконання Стратегії розвитку Мучухівської об'єднаної територіальної громади, а саме Стратегічної цілі "2. Великий інтелектуальний і соціальний капітали" і операційної цілі "2.1. Збільшення функціональності та ефективності системи освіти", в громаді розпочато роботу над створенням Стратегії розвитку освіти Мачухівської громади.

Дана Стратегія є живим документом, до якого можуть (і повинні) вноситися зміни, що виникають із розвитком суспільства та освітніми реформами в Україні. Цей документ є ключовим у встановленні векторів розвитку освіти громади на найближчі роки, адже стратегія окреслює чіткі завдання та цілі, а також допомагає сфокусуватися для їх досягнення. Крім того, стратегічне планування включає в себе аналіз всіх наявних в громаді ресурсів та формує алгоритми їх використання та розвитку.

Першим кроком на шляху підготовки Стратегії розвитку освіти є формування Робочої групи, яка буде працювати над її підготовкою. Усвідомлюючи необхідність залучення представників громади до процесу напрацювання такого важливого документу, звертаємося з пропозицією долучитися до участі в роботі. І, відповідно, увійти до складу Робочої групи.

Для входження до складу Робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти необхідно надіслати на електронну адресу humanitarotg@gmail.com заяву про своє бажання увійти до складу, підготовлену в довільній формі. В заяві слід обов'язково вказати: ФІО, посаду, яку займаєте і в якій структурі, мобільний телефон та адресу електронної пошти для контакту. Також заяву можна подати в письмовій формі, занісши її до Гуманітарного відділу.

Термін подання заяви - не пізніше 30 липня поточного року.

Будемо раді долученню усіх бажаючих!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень