ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ"

Дата: 26.07.2021 08:55
Кількість переглядів: 1301

Відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», до Єдиного реєстру ОВД було подано повідомлення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ»  про планову діяльність, яка підлягає оцінці  впливу на довкілля, а саме:  "Буріння свердловини № 71 Мачухівського ГКР, облаштування  та підключення свердловини № 71 Мачухівського ГКР, буріння водної свердловини для водозабезпечення процесу буріння свердловини № 71 Мачухівського ГКР  на території Мачухівської сільської ОТГ, Полтавського району Полтавської області».

Згідно з ч. 3 статті 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, розміщується не пізніше трьох робочих днів з дня їх  подання  уповноваженому територіальному органу.

Повідомлення  можна переглянути за посиланням http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/3684/reports/f93156bef2ac4584b7ddb48ad3231848.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень